Frimerke

FRA HIMMELEN: Dette skiltet med ALNA-logoen som Enzo Finger (t.h.) har designet, ble heist ned fra helikopter. Senterleder ved Alna senter, Hans Georg Helberg, mener det var en gave fra himmelen, for det opprinnelige arbeidsskiltet har stått der siden og blitt et symbolsk kjennemerke for sentret - dessuten innledet det et samarbeid med superdesigner Enzo som fortsatt vedvarer. Foto:
Enzo Finger

Frimerker, senterskilt, bedriftslogoer og akevitt

Abonnement
VERDENS VAKRESTE: Sverre Morken (t.v.) og Enzo Finger har nærmest legendestatus som gravører og designere innen den norske frimerkeverdenen. Her viser Sverre fram miniatyrarket fra 2001 som markerer 100-årsjubileet for Nobels fredspris, og som ble valgt til verdens vakreste frimerke det året. Sverre graverte og Finger sto for designet. Finger holder opp frimerket «Snøugle» som ble kåret til verdens vakreste frimerke for 2018. Det er designet av ham med utgangspunkt i et maleri av Viggo Ree. Foto:

Gigantmøte på frimerkeutsalget

Abonnement
SAMLEDE PRODUKTER: Teamleder for ordre/reklamasjon, Jorid Rekstad, ved Postens Frimerketjenste på Ulven, trives spesielt på de dagene nye frimerker blir lansert - og spesielt dagen da årets samlede produkter legges ut for salg. Foto:

Jubeldag i frimerkebutikken

Abonnement
FÅTT SITT ANSIKT PÅ FRIMERKE: Suresh Chandra Shuklas er på indiske frimerker. Foto:

Veitvet-mannen på indiske frimerker