Fritidstilbud

Elise Haugland, Bjerke KrF
Groruddalsdebatt:

Levde liv på 31-bussen

FORTALTE OM TILBUDENE: Mens representanter fra Østmarka marsjklubb fortalte om klubben, forklarte Elisabeth Simonsen litt om hvordan ting fungerer og hva slags ordninger bydelen har. Foto:
Åpen dag på Stovner frivilligsentral:

Samlet fritidstilbudene på Stovner

Abonnement
SMILER FOR UNGDOMMEN: Bydelsutvalget i Bydel Stovner ser nå fram til endelig å kunne åpne ungdomskonseptet i løpet av mai. Foto:

Ungdomskonseptet tar form

Abonnement
POLITISK VEDTAK: I dag skal saken om utvidet fritidstilbud til barn og unge opp i bydelsutvalget. Leder av Stovner ungdomsråd, Ayoub Zannachi (t.v.) og BU-leder Rashid NAwaz (Ap) er begge glade for å ha ungdommen med i hele prosessen. Foto:
BU-Stovner:

Ungdomstilbudet behandles
i kveld

Abonnement
HAR SAMME MÅL: Hele bydelsutvalget ser positivt på de private initiativene, og er enige i at arbeidet med fritidstilbud har tatt for lang tid. (Alle foto: Rolf E. Wulff.) Foto:
Stovner:

Positive til privat
drift av fritidstilbud

Abonnement
UNGDOMMEN ER VIKTIGST: Stovner bydelsutvalg setter arbeidet med ungdomskonseptet høyt på listen over hva som skal prioriteres. Foto:
Bydel Stovner:

– På tide med fritidstilbud

Abonnement
SJAKK MATT: Byrådsleder Raymond Johansen besøkte sommerklubben i Fossum kirke på Stovner. Der slo han Kerar (16) i sjakk - og fikk se hva Stovner bydel jobber med. Foto:
Stovner-ungdommen fikk besøk fra rådhuset

– Ungdommen må skape sin egen plass

Abonnement