Futurebuilt

FREMTIDA: Det var mange som ville få med seg en oppdatering på Furuset-prosjektene denne torsdagskvelden. Her er det Svein Prytz fra JM som forteller om boligene på Karihaugen. Foto:
«Fra områdeplan til byggekran»

Fremtidens Furuset

Abonnement
SLIK KAN DET BLI: Blir det lokk over E6 p?o Furuset kan omr?odet bli bygd ut p?o denne m?oten (Illustrasjoner: A-lab). Foto:
Godkjenner Furuset-planer:

Taus om E6-lokket

Abonnement
GÅR IMOT: Yassine Arakia og Pia Farstad von Hall i Høyre skal stemme imot forslaget om å fortette mellom blokkene på Furuset når områderegulering for Furuset kommer opp i bystyret 16. november. De mener det vil være med å bygge ned området, og risikerer at flere flytter fra Furuset, og ikke til. Foto:

Advarer mot usunn
fortetting på Furuset

Abonnement
FLYVENDE TEPPE: Dette forslaget stakk av med seieren i idé- og arkitektkonkurransen, og vil derfor prege fremtidens Trygves Lies plass. (Illustrasjon: Mestres Wåge Arquitectes SLP og MX_SI architectural studio) Foto:
Vinneren er kåret:

Slik kan Furuset bli

Abonnement
KAN BLI SLIK: Her viser prosjektleder Andreas Glad (t.h.) fram en av finalistforslagene til byrådssekretær Anja Bakken Riise (MDG) for miljø og samferdsel. Foto:

«Snikpremiere» på
fremtidens Furuset

Abonnement
TRANSFORMERES: Dagens Trygve Lies plass vil ikke bli til å kjenne igjen etter den planlagte transformeringen er unnagjort. (Foto: Line Holand) Foto:

Slik skal hele
torget forandres

Abonnement