Granstangen skole

FLERE MÅL: På Granstangen skole har rektor Christina Solheim og hele skolen flere ambisjoner for siste halvdel av skoleåret. Blant annet skal alle elevene bli enda bedre lesere og undervisningen skal bli mer praktisk. Blokkene i Granstangen i bakgrunnen. Foto: x
Granstangen skole:

Skal bli enda bedre lesere

Abonnement
SENDES HJEM: Samtlige elever på Granstangen skole sendes på hjemmeskole fram til fredag. Det er bydelsoverlegen i Bydel Stovner som har tatt avgjørelsen på bakgrunn av smittesituasjonen på skolen. Foto:

Elevene på Granstangen sendes hjem

Abonnement
NY SJEF PÅ PLASS: Påstanden om at hun er verdens strengeste lærer er ikke helt på jordet, ifølge Christina Solheim selv. Men, Granstangens nye rektor er også både snill og grei, og gleder seg til ny jobbhverdag som rektor på Granstangen skole. Foto:

I Søndre Nordstrand fikk hun stemplet verdens strengeste lærer. Nå er Christina ny rektor på Granstangen skole

Abonnement
FREMTIDA: Det var mange som ville få med seg en oppdatering på Furuset-prosjektene denne torsdagskvelden. Her er det Svein Prytz fra JM som forteller om boligene på Karihaugen. Foto:
«Fra områdeplan til byggekran»

Fremtidens Furuset

Abonnement
LØP RUNDT SKOLEN: Elevene på Granstangen skole løp runde på runde for å støtte Unicefs arbeid med å gi utdanning til barn rammet av krig og konflikt. Foto:

Løp for barns utdanning

Abonnement
PERFEKT TEMA: Kawtar Rahali (14), lærer Sara Helena Bråthen på sal og scene og Anna Thanh Nguyen (14) er alle veldig fornøyde med gjennomføringen av forestillingen om «Løvenes Konge». Foto:

«Løvenes Konge»
på Granstangen

Abonnement