Gratis kjernetid

SPRER DET GLADE BUDSKAP: Trioen Guri Melby, Saida Begum og Mathilde Tybring-Gjedde (bak) smiler bredt i kjølvannet av nyheten om at gratis kjernetid også gjelder to-åringer. Nå gjelder det å spre ordet! Foto:
Regjeringen utvider gratis kjernetid:

Lek og læring for enda flere

Abonnement
UENIG MED AP: Høyres Saida Begum mener Ap sløser med ressurser og gjør forskjellene enda større med å gi gratis kjernetid i AKS til noen bydeler. De vil heller ha inntektsgradert AKS.
 Foto:

Kaller Aps politikk for sløsing av ressurser

Abonnement
REDD FOR HØYRES LØFTER: Skolebyråd Tone Tellevik Dahl (Ap) mener Høyres politikk ikke gagner Groruddalens elever, og at de vil kutte i gratis kjernetid i AKS. Skolebyråden mener det må gis forskjellsbehandling for at alle elever skal nå sine mål uavhengig av foreldrenes inntekt. Foto:
Høyre og Ap i skolestrid:

Mener Høyre kutter i Groruddalens oppvekstvilkår

Abonnement
BJERKE FÅR GRATIS KJERNETID: Skolebyråd Tone Tellevik Dahl (Ap) forteller at også Bjerke bydel får gratis kjernetid i aktivitetsskolen (AKS). Dermed har alle bydelene i Groruddalen fått tilbudet. Foto:

Syv nye skoler får gratis kjernetid

Abonnement
GLADE BARN: Skole- og barnehagebyråd Tone Tellevik Dahl (Ap) møtte glade barn i Stovnerhøgda barnehage. Hun er for tiden på en barnehageturné for å høre hvordan de forskjellige bydelene jobber med lek, læring og rekruttering. Foto:
Byråd på barnehageturné:

Barna trives…

Abonnement
UTVIDES: Budsjettforliket på Stortinget legger til rette for at også ettåringer nå har rett til tilbud om en barnehageplass. Foto:

Barnehageplass også
for ett-åringene

Abonnement
GIR SEG IKKE: Siste uka før revidert nasjonalbudsjett skal behandles, tviholder Groruds BU-leder Mobashar Banaras (Ap) og Tale Pleym (SV) på gratis kjernetid slik Groruddalen kjenner den i dag. Foto:
Gratis kjernetid behandles snart på Stortinget:

Grorud har en
siste bønn

Abonnement
FEIL: Venstres Trine Skei Grande mener Borgen tar feil når hun er redd for at foreldre kan velge bort jobb for å holde seg under inntektsgrensa for gratis kjernetid eller tar barna ut av barnehagen.
 Foto:

– Ordføreren tar feil

Abonnement
REDD: Tiden begynner å renne ut for gratis kjernetid som man kjenner til den i Groruddalen. Ordfører Marianne Borgen (SV) kaster seg inn i kampen for å beholde ordningen – og frir til KrF og Venstre på Stortinget.
 Foto:
Kampen om gratis kjernetid:

Frykter ny fattigdomsfelle

Abonnement
FORNØYDE FORELDRE: FAU-leder på Bryn skole, Attia Mirza Mehmood, er strålende fornøyd med at 1. klassingene fra og med skolestart får tilbud om gratis kjernetid på Aktivitetsskolen. Foto:

Derfor er gratis
kjernetid viktig

Abonnement