Grønland

Bildeserie
GODE FORBEREDELSER: Mange treningsturer med bildekk på slep ga grunnlaget for å være i stand til å krysse Grønland på ski. Nina Wavik Ytterstad (t.h.) og Trine Lise Folvik forberedet seg godt med utallige treningsturer i Lillomarka og Østmarka.

I Nansens skispor over Grønland. – Veien opp til Lilloseter er perfekt for å trene med bildekk

Abonnement
KLAR FOR TORGDAG: Nicolai Gulowsen kan by på både Akerselva Cleanup, eksotiske matinnsalg og musikalsk underholdning under Internasjonal Torgdag. Her ved Vaterlandsbrua ved siden av ungdomshuset Riverside. Foto:

Internasjonal torgdag på Grønland

Abonnement
FARGERIKT INNSLAG: Jentene i den indonesiske dansegruppa lyste opp med sine fargerike kostymer som på en forbløffende måte matchet fargen på veggen på Asylet - verden er likevel ikke så stor - spesielt når den samles på Grønland. Foto:

Verden rundt på Grønland

Abonnement
FORSVINNER: Får byrådet i Oslo det som det vil, forsvinner nesten samtlige parkeringsplasser i Åkebergveien oppover bak Camilla Wilhelmsen og Sigurd Fredeng (Frp). Det vil også skape problemer for ansatte i politiet på Grønland (bygningen bak til høyre). På toppen av bakken ser vi en politibil under utrykning. Foto:
Åkebergveien:

P-plasser må
vike for sykkelvei

Abonnement
MED SMIL OG PC: Ali - erfaringskonsulent i særklasse. Foto:

Erfaringskonsulenten

Abonnement