Grorud brannstasjon

KONFEKTKLARE BRANNMENN:Stasjonsleder ved Grorud brannstasjon, Tom Jonas Røysheim, har satt resten av nyttårsaftenens mannskap på stasjonens terrengkjøretøy. Brannmenn Øyvind Rosén (f. v.) og Thomas Brinch, underbrannmester Morten Grøan og brannmann Vebjørn Lie. Foto: Rolf E. Wulff

Sjokolade til gjengen som var på vakt for oss nyttårsaften

Abonnement
FORNØYDE KONFEKTMOTTAKERE: Brannmennene Morten Groan (f.v.), Jon Smevik, Kjetil Norberg og Andreas Stein, var nesten ferdig med sin vakt på nyttårsaften sammen med brannmester Jan Harald Lillegard i Brigade B ved Grorud brannstasjon. De hadde klargjort alt til neste brigade som skulle ha kvelds/natteøkta. Nå skulle de kose seg med litt konfekt og kaffe, men lovet å ikke spise opp alt slik at det ble litt på gutta som var på vei inn også. Foto:

Takk for innsatsen: Konfekt til gutta på Grorud brannstasjon

Abonnement
GRORUD BRANNSTASJON: Avisa avla Grorud brannstasjon et lite besøk for å se hvordan hverdagen går i Nedre Rommen 2. Her har de klart å holde smitten ute og de ansatte friske, men det er ikke tilfelle for hele Oslo brann- og redningsetatet. I løpet av de drøyt to siste ukene har 11 personer i Obre fått påvist smitte. Foto:

Pandemien stopper ikke denne gjengen

Abonnement
VAKTSKIFTE: Brannmester Svein Olsen (f.v.) takker brannmester Henrik Aakre for innsatsen første del av nyttårsaftenen. Nå var det han med et nytt mannskap på fire som overtok ansvaret ved Grorud brannstasjon. Brannmennene Jermund Hoem, Preben Nilsen, Espen Nyhus, Anders Raaer og Bjørn Finstad satte også pris på at Akers Avis Groruddalen tradisjonen tro tok turen innom med en konfekteske. Foto:

På jobb nyttårsaften: Godsaker til branngutta

Abonnement
SAMARBEIDER: Glenn Edvardsen hiver seg ut i vannet ikledd våtdrakt og fullt redningsutstyr. På land følger kolleger med og holder i lira som er knytet rundt Edvardsens liv. Foto:
Grorud brannstasjon:

En rolig sommer med et beredskap i høygir

Abonnement
TAKKER FOR SEG: I 35 år har Kjetil Bratlie gått på jobb for å redde liv. Nå er han pensjonist. Foto:
Har reddet liv i 35 år:

Nå går brannmester Bratlie av

Abonnement