Grorud senter

SELVSTENDIGE DAMER: Julia (t.v), Trine Korneliussen og Bente er alle selvstendig næringsdrivende. Korneliussen, eieren av Triangelklinikken, hadde noen tøffe år da hun skulle ta over klinikken i 2020. Nå er fremtiden lys, og damene, sammen med Yasmine og Torill, skal feire klinikkens 20 år på Grorud.

Den lokaldrevne Triangelklinikken har overlevd tøffe økonomiske tider. Nå skal de feire 20 år på Grorud

Abonnement
SPREK SENIOR: Torstein Bjerke (92) har vært med å jakte på stolper siden starten - og han har ikke tenkt å gi seg med det første. Gode bekjente i Lillomarka Oroenteringslag - som Torstein var med på å stifte i 1985 - er imponert over den erfarne orienteringsmannen.

Torstein (92) og Astrid (4) ble belønnet med gullmedalje – for samme prestasjon!

Abonnement
NYE SOMMERKLÆR: Nå har Nipo Nipaporn Khamklum (62) endelig fått inn nye sommervarer.

Endelig fått inn nye varer etter flere krevende år

Abonnement
Med denne foreløpige skissen ble Grorud-beboerne presentert for nye Grorud sentrum på beboermøtet. (Ill. Asplan Viak) Foto:
Groruddalsdebatt:

Nye Grorud sentrum – til sorg eller glede?

25 ÅR: Siv Anine Moen (t.v.) og butikksjef Aud Søyland har jobbet i Vinmonopolet i 25 år hver. Nå skåler de for arbeidsplassen, som har holdt det gående i 100. Foto: Caroline Hammer
100 år siden «Polet» kom på plass:

Aud og Siv har funnet drikke til anledningen i 25 år

Abonnement
HJEMMELAGET MAT: Wan delte ut 300 vårruller hun har laget selv – med god hjelp av datteren Jeanette. Foto: Martine Myhre
Folksomt på matfestival:

Wan lagde over 300 vårruller 

Abonnement
ALLE SKAL FÅ: Kanskje frister det med en smaksprøve på burger, enten med eller uten ost, sammen med syltet rødløk? Foto: Caroline Hammer

I helgen får du matinspirasjon

Abonnement
HAR TATT OVER: Gudrun Røed er ny senterleder på Grorud, og har god tro på at '22 skal bli et bra år - etter at pandemien satte en demper på fjoråret. Foto: Caroline Hammer
Senteråret 2021 - Grorud:

Klarte å skape noen lyspunkter og har god tro på lysere tider

Abonnement
GRORUD: Utenfor Grorud senter har det i flere år stått et gittergjerdet som oppleves som sjenerende og forhindrer fremkommeligheten. Avisa får opplyst at det pågår vedlikeholdsarbeid på balkongene tilhørende Sameiet Grorud senter - men sameiet gir ikke lyd fra seg og entreprenørene som bistår i arbeidet sier gjerdet ikke skyldes dem. Her med Gitte Hessenschmidt. Foto:

I flere år har dette gjerdet stått ved inngangen til Grorud senter – ingen vet lenger hvorfor

Abonnement
KLAR FOR NYTT ÅR: Jorunn Røed på Grorud senter er fornøyd med hvordan de kom seg gjennom fjoråret. Nå er hun spent på hva det nye året har å by på. Foto:
Senteråret 2020:

Fokus på trygg handel og gode handleopplevelser

Abonnement
TRAVEL HELG: Aud Søyland, daglig leder på Vinmonopolet på Grorud senter, sier det var stas å kunne dra på jobb mandag morgen. I helgen måtte hun be de ansatte holde seg hjemme, men mandag kunne alle komme tilbake på jobb som normalt. Foto:

– Kjempefint å komme på jobb i dag

Abonnement
TRE STØRRELSER OG TRE FUNKSJONER: Grete Mannes-Grønn med høytalerne/lysene/vinkjølerne hun håper vil være en vinner under juletreet. Foto:

Når Grete åpner pop-up-butikk er det med en filosofi om at alle varer skal kunne repareres hvis de blir skadet

Abonnement
TROFASTE: I anledning 20-årsjubileet delte Jorunn Røed ut blomster og gaver til sentrets ansatte som har jobbet på Grorud i 20 år. Det er i dag syv personer som har 20 års fartstid på Grorud. Her med Ann Viola Iversen (f.v), Kuljinder Kaur og Perry Orset fra Meny, samt frisør Mitch Sollie fra Salong Mitch. I tillegg til de ovennevnte har Espen Bentzon og Line Selvik hos Synsam, samt Janette Circhirillo hos Norli, jobbet på Grorud senter i mer enn 20 år. Foto:
Feirer 20 år i moderne drakt:

Jubileums-prat med senterlederen på Grorud

Abonnement
TALLENE GÅR OPPOVER: Selv om Grorud senter ikke har vært like mye besøkt som tidligere, kan senterleder Jorunn Røed smile over økt omsetning sammenliknet med i fjor. Foto:
Sentrene i koronatiden:

Tapt besøk, men pila peker oppover

Abonnement
REN OPPLEVELSE PÅ GRORUD: Simen Tollersrud fra Nova Vista står på Grorud senter og desinfiserer både kunder, overlfater og der det er hebov for det. Foto:

Desinfiserings-team patruljerer på Grorud senter

Abonnement
EGEN INNGANG: MENY på Grorud senter åpner butikkdørene allerede klokka 08.00 for personer i risikogruppa. De får benytte seg av egen inngang på baksiden av sentret. Her med butikksjef Perry Orset. Foto:

Tilbyr egne åpningstider for risikogruppene

BREDT SMIL: Mona Bråten går ut av 2019 med en omsetning på over én milliard, noe som har vært målet til Tveita senter. Foto:

Senteråret 2019: Konkurser og nedgang, men også nye tilskudd og hyggelige tall

Abonnement
DANSEGLAD NISSE: Nissefar bød opp til dans og fikk en skikkelig svingom med denne damen. Foto:

Danseglad nissefar på sentertorget

PÅ HJEMMEBANE: Tor Haug kan endelig kjøpe fiskekaker på Grorud senter igjen. Her ekspederes han av daglig leder Mariell Olsen. Foto:

Folkehav på Grorud da snora ble klippet for den nye fiskebutikken

Abonnement
SISTE INNSPURT: Fremdeles litt kaos, men daglig leder Mariell Olsen svinger støvsugeren og lover at Havfruen Grorud Fisk vil stå ferdig med en fiskedisk som vil bugne av spennende fiskeprodukter når forretningen åpner i morgen, torsdag. Foto:

Mariell legger siste hånd på verket før fiskebutikken åpner igjen

Abonnement