Groruddalen Litteraturfestival

VELKOMMEN TIL FESTIVAL: Line Holmvik Remøe gleder seg til å ta i mot hele Groruddalen når GroLitt går av stabelen neste uke.

Utforsk «Muligheter» under årets litteraturfestival

Abonnement
Foto:
Kommentar:

Stemmene fra Groruddalen

Abonnement
LITTERATURFESTIVAL: Deichman arrangerer Groruddalen litteraturfestival fra mandag til lørdag neste uke på syv forskjellige steder. Samtlige Deichman-filialer i «dalen» og i Bredtveit kvinnefengsel. Her med festivalsjef Camilla Shoaei på Fubiak. Foto: Sindre Veum Apneseth
GroLitt:

Kanonåpning av festivalen i kveld, og dette skjer fremover

Abonnement
Foto:
Jan Bøhler med «Østkantfolk»:

– Vi må være trygge nok til å kunne snakke om det som er vanskelig

Abonnement
KVELDENS HØYDEPUNKT: Abid Raja (t.v) og Yousef Hadaoui møttes for en samtale om sine vidt forskjellige oppvekster. Det var for mange et høydepunkt. Foto:

Publikumsrekord onsdag i biblioteket på Nordtvet – da blant andre tidligere kulturminister Abid Raja fortalte fra boka si

SPENTE: Madeleine Ryen (t.v.) og Sveinung Lutro gleder seg over at Groruddalen Litteraturfestival kan få gå med fulle bibliotek og med flere store navn på plakaten. Foto:

Groruddalen Litteraturfestival – kjente forfattere til lokalbibliotekene

Abonnement
FUBIAK: Fastlege Kaveh Rashidi gjestet Fubiak på torsdag og leste fra boka si «Kanskje du er frisk?». Han skriver om myter som for eksempel hyperaktive barn som har fått i seg sukker, men det finnes ingen vitenskapelig dokumentasjon som støtter den teorien, følger Rashidi opp. Foto:
Besøkte Groruddalen litteraturfestival:

Latteren satt løst da tv-legen Kaveh Rashidi avkreftet mange myter

Abonnement
LESER HAR FÅTT BOK: Safia Abdi Haase (t.v.), Sherin A. Wahab og Veronica Salinas fra «Leser søker bok». De to førstnevnte har oversatt barneboka «Ryddetid» til somali og arabisk. Onsdag var trioen på Deichman Bjerke for å fortelle om arbeidet, diskutere innholdet og svare på spørsmål fra publikum. Foto:
Groruddalen litteraturfestival:

Bøker skaper verdighet

Abonnement
EVENTYRLIG: Fra tirsdag ønsker festivalsjef Ida Sofie Kjølmoen alle hjertelig velkommen til Groruddalen litteraturfestival med arrangementer og aktiviteter for store og små. Her på Deichman Bjerke. Foto:
Groruddalen litteraturfestival:

Skal gjenskape fjorårets suksess

Abonnement
FULLSATT: Aldri har så mange besøkt Deichman på Stovner for å delta på et møte. Foto:
Suksess for litteraturfestivalen:

SMEKKFULLT

Abonnement