Hus

DELER ERFARING: Næringsminister Jan Christian Vestre (Ap, f.v), gründer David Reiss-Andersen og daglig leder Tore Andreas Gundersen kunne trolig stått i timesvis og diskutert detaljer. Det Vestre fikk sett,imponerte, i hvert fall. Her inne i modellen Rast, som er ment som hytte. Foto: Caroline Hammer

Tenker stort om smått. Næringsministeren lot seg imponere på Økern

Abonnement
GODT FORANKRET: OBOS Eiendomsmeglere har holdt til på Tveita i 26 år. Irene H. Tørlen mener det er flere elementer som gjør Tveita, Haugerud og omegn til populære adresser for kjøpere. Blant annet grøntområder, byutvikling på Ulven, og mye hus for penga. Foto:

OBOS Eiendomsmeglere på Tveita: – Boligmarkedet er i god balanse

Abonnement
SITTER PÅ KUNNSKAPEN: Gartner Snorre Utengen vet alt om hva du bør gjøre og ikke bør gjøre nå som hagesesongen står for tur. Foto:
Gartnerens hagetips:

– Gjør det enkelt for deg selv

Abonnement
NY TID: Prosjektingeniør Frode Berntzen i Olimb og styrer i boligsameiet, Lasse Figved, er klare for nye bad og rør i Linderudveien. Det blir en historisk omveltning for de 13 blokkene, som aldri har blitt pusset opp.
 Foto:

Gamle rør skal skinne

Abonnement
KONSTANTE HUSPROBLEMER: Rubica Popal og familien har siden begynnelsen slitet med huset hun leier i Bekkestenveien i Grorud bydel. Etter plenen ble ødelagt og terrassen fjernet var begeret fullt. Foto:

Rubica går til angrep på Leiebolig AS

Abonnement