Innbrudd

HER HAVNET SAFEN: Tone Buberg fikk seg en stor overraskelse da hun kom hjem og fant den åpne safen ute i hagen. Til vanlig har den stått i et skap i andre etasje. Foto: Sindre Veum Apneseth

Advarer naboer etter innbrudd «midt på lyse dagen»

Abonnement
INNBRUDD OG HÆRVERK: Grorud IL kom hjem fra bortekampen mot Tromsø til synet av innbrudd og hærverk i utstyrsbrakka si. Foto:

Innbrudd hos Grorud Idrettslag

Abonnement
TO INNBRUDD PÅ TO DAGER: Når seksjonsleder Habib Tahir snakker med avisa ringer telefonen fra Kalbakkenklubben. Der har det det også vært innbrudd - kun en dag etter at tyver hadde brutt seg inn på Ammerudklubben. Her med leder av Grow medielab Tonje Brustuen (midten) og ungdomsarbeider Anna Maria Racioppio. Foto:
Ungdommene frastjålet utstyr for 200.000 kroner

…så ringer telefonen om nok et innbrudd

Abonnement
TYVERIBANDE PÅ FERDE: Grethe Røskaft Olsen og Atle Olsen hjemme på Grorud. Smilet er ikke helt borte i ansiktene på ekteparet, men fortvilelsen er likevel stor etter at paret opplevde sitt andre innbrudd på åtte år i eneboligen i Pastor Blaauws vei. Foto:
Ber Grorud-folk være på vakt

Mareritt-start på påskeferien

Abonnement
TAUET INN: Tyven som brøt seg inn i avisens lokaler og stjal en av reportasjebilene ble pågrepet på Grorud senter onsdag. Foto:

Bilen er funnet – tyven er tatt

Abonnement