Innsamlingsaksjon

SOLID INNSATS: Syvende klasse på Trosterud skole har nettopp avsluttet innsamlingsaksjonen der formålet var å støtte barn på Gaza. Det totale beløpet var langt høyere enn det som var målet.
Innsamlingsaksjon for barn på Gaza:

Målet på 15.000 ble slått med god margin

Abonnement
KJEMP FOR MALAWI: Jalees (12, f.v.), Amna (13), Nada (13) og Michelle (13) har de siste dagene lagd småting som de selger til inntekt for SOS Barnebyer i Malawi. Det synes de er viktig. Foto: Caroline Hammer

Jalees og de andre 8. klassingene på Haugenstua samler inn penger for å hjelpe folk i Malawi

Abonnement
– VIL HJELPE ANDRE BARN: Manasseh (10), Christina (10), Lucia (10), Aryan (11) og Mustafa (10) ønsket å gi alle pengene de samlet inn til Redd Barna. Foto: Martine Myhre

– Ta morgenkaffen her og hjelp barna i Ukraina

Abonnement
BETYDNINGSFULLT: Lars Bestum er klar på at små hverdagslige øyeblikk med familien, som for eksempel leksehjelp eller å kjøre ungene til treningen, er hyggelige stunder og skaper gode minner. Her med sønnen Christian. Foto:
Lever med hjernesvulst:

Kappløp mot tiden

Abonnement
KLAR FOR FEST: Daina Molvika gleder seg til festkonsert i Haugerud kirke. En konsert hun håper bare er starten. Foto:
Nytt flygel på vei til Haugerud kirke:

Feirer god klang
med festkonsert

Abonnement
GÅR MED BARNA: Helga Samset (f.v.), Johanna Samset Aarsand (8), Astrid Venaas Thorsen (10) og Tone Venaas Skaugerud dekket hver sin rode på Veitvet og Linderud. Foto:
TV-aksjonen

Gikk for andre barn

Abonnement
VELDEDIGHETSGRUPPA: Linéa Berglund (18), Line Øie Krogsvold (16), Farial Safdar (16), Faiza Ifzaal (17), Yasmin Zannachi (18) og Saleha Ayoubi (18) samarbeider mye med ledelsen på skolen for å engasjerer alle elevene til innsamlingsaksjonen. Foto:

Aksjonerer for
barn i Libanon

Abonnement