Kalbakken

BORTE VEKK: Den gamle dagligvareforretningen er jevnet med jorden til fordel for et nytt bolighus - men det skal etter planen bli en dagligvareforretning i første etasje.

Bygget midt blant Kalbakken-blokkene er revet. Hva kommer i stedet?

Abonnement
MEDALJER PÅ LØPENDE BÅND: Foran inngangen til klubblokalene til Oslo Bryteklubb på Kalbakken viser Elijah Aanes-Neve gullmedaljen fra Rosny Cup og sølvmedaljen fra nordisk mesterskap. Nå har OBK-kometen fått muligheten til å prøve seg i ungdoms-OL. Foto: Kay Grue Thorsen
OBK-kometen Elijah slo til i nordisk mesterskap:

Sikret både sølv og EM-plass

Abonnement
SAVNER SERVICEBYGGET: Rune Jøkling (t.v.) og Helge Jørgenstuen vil at de midlertidige toalettene bak skal få så kort levetid på Kalbakken som mulig. Da må servicebygget komme på plass. Etter planen vil det stå der toalettene og kontaineren står nå. Foto: Caroline Hammer
Frustrasjonen bygger seg opp på Kalbakken:

– Lar prosjektet stå halvferdig

Abonnement
SOLID OPPGRADERING: I tillegg til en bredere og slakere vei nedover fra Trondheimsveien, legges det opp til både planting av nye trær, benker til pustepauser eller refleksjon, samt en liten treningspark langs den nye turveien. Foto:

Ny turvei over Flaen knytter områder sammen

Abonnement
UTÅLMODIGE: Stig Brekke fra SF Grei og Håvard Braserudhaget fra HSIL er lei av problemene med undervarmen på Kalbakken kunstgress som har ført til en vinter med trening på is og holke. De ønsker at Bymiljøetaten skal få fikset opp i problemene fortest mulig. Foto: Kay Grue Thorsen
Undervarmen fungerer ikke:

Redde for at baneforholdene skal forårsake skader på spillere

Abonnement
70 I KARANTENE: 70 ansatte på Tines Oslo-meieri på Kalbakken er satt i karantene som følge av smitteutbruddet. Foto:

Mutert korona-virus påvist i smitteutbrudd på Tine Meieriet

Abonnement
Jan Bøhler og gjengen på Kalbakken som starter opp med natteravning fra og med fredag 30. august. Alle som vil være med er velkommen. Starten går klokka 20. Foto:
Starter Natteravn-gruppe:

Går for tryggere kvelder på Kalbakken

Abonnement
KLARE FOR INNSATS: Verken Jan Bøhler eller stasjonssjef John Roger Lund ønsker å glatte over at det er utfordringer på og rundt Kalbakken senter. Men samtidig har de god tro på at man klarer å snu de negative tendensene, spesielt etter å ha sett oppslutningen fra naboene. Foto:

Vold og utrygghet på Kalbakken

Abonnement
OPPGITT: Eva Wibecan føler at beboerne ikke blir lyttet til og har et poeng når 23 av 28 høringssvar var negative til sykkelveien. Her med Arvid Krange som bor på Storo, men som har engasjert seg i sykkelvei-saken på Kalbakken. Foto:
Parkeringsplasser ble sykkelfelt på Kalbakken:

...naboene er i harnisk

Abonnement
FULL UTRYKNING: Alle nødetater rykket ut til brannen på Kalbakken søndag kveld. Foto:

Ny brann på Kalbakken

SNØKAOS Foto:
Snøkaos i hele Groruddalen:

Småveiene blir ikke måket

Abonnement
TO AV UTSTILLERNE: Kunstnerne Kristina Stålung og Jan Skaug. Her foran noen av Stålungs bilder. Foto:

Ny runde med utstilling

Abonnement
RUVENDE BYGG: Næringsbygget som en gang huset Norsk Medisinaldepot er totalt rehabilitert og ombygget, og er i dag tilholdsstedet til åtte forskjellige bedrifter. Flere av dem samarbeidet nært med Aspelin-Ramm for å få tilpasset sine lokaler etter eget ønske i forhold til driften. Foto:

Bli med bak fasaden i
Sven Oftedals vei 10

Abonnement
STORSTILT ÅPNING: Endelig har Bislett Kebab House på Kalbakken åpnet, og 1600 gjester stilte seg i kø for gratis kebab. Foto:
Bislett Kebab House har åpnet på Kalbakken:

Delte ut gratis kebab

Abonnement
PÅ BANEN: Med nye ideer rundt gjenreising av Kalbakken senter, har plan- og bygningsetaten fått tro på prosjektet. Foto:
Utviklingen av Kalbakken senter:

Ny giv med nye eiere

Abonnement
Tonje Fjogstad Langnes (Foto: presse.) Foto:

Breaking, nå mer enn dans

Abonnement
KOLLIDERTE MED TRE: Nødetatene var raskt på stedet etter at meldingene kom inn om bilulykken ved Kalbakken senter. Foto:

Bilulykke på Kalbakken

Abonnement
VIL IKKE FLYTTE UT: Frisør Irene Aure (f.v.) og fotterapeut Monica Sandberg (t.h.) er to av fem private aktører i Trondheimsveien 387 som er blitt oppsagt fra og med nyåret. Jorunn Lerbak i Grorud bydels eldreråd håper bydelen kan finne en kreativ løsning.
 Foto:

Helsetilbud kan reddes
av bydels-politikere

Abonnement
VED SKOLEN: Den døde personen ble funnet like ved Ammerud skole. Foto: Elisabeth T. Faane Foto:

Begjæres fengslet
i fire uker

Abonnement
Foto:

Film fra Groruddalen

Abonnement