Marianne Borgen

Bildeserie
SEIRENDE GIVERGLEDE: Amund Lundevall (12) hadde ikke en gang fått skiftet og dusjet etter søndagens basketballkamp da ordfører Marianne Borgen og Nils Dahl Ulbaasen banket på døra. Men han rakk å putte penger i bøssa før det bar i dusjen.

Med bøssa i hånda tok Nils (13) med seg ordfører Marianne og banket på dørene

Abonnement
Marianne Borgen

«Mor Oslo» ser tilbake

Abonnement
Bildeserie
LYTTET TIL UNGDOMMEN: Fotballpresident Lise Klaveness var spesielt opptatt av å møte og prate med ungdommene i klubbene og høre deres synspunkter. Her står hun sammen med Kayleen (15), Salem (16) og Amal (15).
Loddet utfordringene blant dalens fotballklubber:

En president, en byråd og en ordfører på fotballtokt i Groruddalen

Abonnement
HJERTEROM I OSLO: Marianne Borgen (SV) tror de fleste nå må forberede seg på at det vil komme en del ukrainere til byen. Det tror hun de fleste vil gjøre med et smil. Foto: Caroline Hammer
Ordfører Marianne Borgen:

– Vi må forberede oss på å få ukrainske naboer

Abonnement
ENDELIG! Det tok noen år, men onsdag kunne Marianne Borgen smelle ordførerklubba i bordet og endelig vedta nytt bad på Stovner. Da er det lov å smile! Foto:
Onsdag var en ny merkedag for badet på Stovner:

Nå er badet på Stovner vedtatt!

Abonnement
SVARER:Alejandro Decap, Hans Vold Husum, Tore Ludt, Marianne Borgen, Sunniva Myrene Bratsberg og Kari Elisabeth Kaski svarer Arbeiderpartiet. Foto:
Debatt:

– Groruddalen trenger sterke talspersoner på tinget

Abonnement
OFFISIELT ÅPNET: Marianne Borgen (SV) har offisielt åpnet Grorud Idrettsbarnehages nye lokaler i Grorud flerbrukshall. Foto:
Ordføreren besøkte Grorud:

Klippet snorer og møtte ungdom

Abonnement
Ordfører Marianne Borgen. Foto:

Ordføreren kommer til Grorud i dag

Abonnement
FRA ØDELAND TIL OASE: Tøyen torg er et av stedene man kanskje har sett den største forandringen. Fra å være et grått og trist senter uten aktivitet, er det nå liv der fra morgen til kveld. Sånt gjør en ordfører glad. Foto:

Tøyenløftet – seks år etter

Abonnement
KOMMER FOR Å LYTTE: SV sender tungvekterne for å høre hva groruddølene har å si, ordfører Marianne Borgen og partileder Audun Lysbakken. Foto:

Til dalen for å lytte

Abonnement
TOK INITIATIV: Hilde Bolle og Bente D. Hansen har ikke bare etternavn som passer bra til et bakeprosjekt, de har også viljen og engasjementet som skal til. Foto:
Bredtveits egen kakebok:

Lanserte bok i fengslet

Abonnement
LØP RUNDT SKOLEN: Elevene på Granstangen skole løp runde på runde for å støtte Unicefs arbeid med å gi utdanning til barn rammet av krig og konflikt. Foto:

Løp for barns utdanning

Abonnement
FORNØYD FØRSTEKLASSING: Julie (6) føler seg heldig som får gå på nye Vollebekk skole, og det tok ikke lang tid før hun prøvde ut skolens lekeapparater. Foto:
Åpning av Vollebekk skole:

Alt var nytt da elevene kom til første skoledag

Abonnement
Foto: Caroline Bremer

Vil ha dialog om skole

Abonnement
MUNTER PASSIAR: Å gå natteravn betyr også at de voksne kan prate seg i mellom. Et viktig og sosialt engasjement i lokalmiljøet. Foto:

Natteravn på gamle tomter

Abonnement
NORSKE JORDBÆR: Ordfører Marianne Borgen (SV) legger ikke skjul på at hun er glad i norske jordbær. Hun er også glad i å være hovedstadens beskytter - en rolle hun egentlig har forberedt seg på i lang tid. I sommer skal hun nyte stillheten med familien på hytta i Sverige. Foto:
Jordbærprat:

Hovedstadens beskytter

Abonnement
<strong class="nf-o-text--strong">SELGER GRORUDDALSLUA:</strong> Kari Nygaard samarbeider med Kafé Steinbra om å selge groruddalslua.
 Foto:

Groruddalslua på bestilling

Abonnement
STOLTHET: Byens nye ordfører, Marianne Borgen (SV), er fra Veitvet. Det får beboerne til å være stolte. Her møter ordføreren Per Jahr og Willy Friis. Foto:

Ordføreren kom hjem til Veitvet. – Ville ikke vært oppveksten her foruten

Abonnement
PÅ VEI TIL TYRIFJORDEN: Håkon Bast Mossige fra Årvoll har flyttet juletradisjonen fra oppvekststedet til et hyttestrøk i innlandet. Der skal han slappe av gjennom hele jula. Foto: Elisabeth T. Faane

Hva skal kjendisene i jula?

Abonnement