Mosjon

AKTIV INNSAMLING: Elevene på Linderud skole viste tydelig giverglede da de til sammen løp 1868 runder rundt Linderud gård, og samlet med det inn 9340 kroner til andre barns skolegang. Foto:
FORUT-skoleløp på Linderud:

Løp for andres skolegang

Abonnement
STOLPEJEGERE: Stolpegeneral Vidar Benjaminsen (t.v.) er imponert over innsatsen til søstrene Haldis (f.v.), Aslaug og Borghild Jensen som sammen med pappa Gorm fant fram til alle de 88 stolpene i Groruddalen. De ble belønnet med flotte premier. Det ble ingen premie på mamma Åshild Skårland, selv om hun også var med på tur til samtlige stolper - men hun hadde ikke registrert seg... Foto:

Velpremiert familie

Abonnement
SPENSTIG: Kvinnetrening er blitt en suksess som et av tilbudene ved Frisklivs- og Mestringsentret i Bydel Alna. Her ser vi deltaker Fexh Ri (foran f.v.), frisklivsveileder Faiza Siddiqui, deltaker Terese Thue Lund, varaordfører Khamshajiny Gunaratnam (bak f.v.), frisklivsveileder Tove Mette Lohne og deltaker Carolina Marin. Foto:

Friskt innslag
for bedre helse

Abonnement
VÅRSLEPP: Line Norum og Angelica Henriksson er kjempespente på Vårsleppet, og håper at flest mulig groruddøler lar seg rive med. Foto: Ørjan Brage

Vårslepp i Groruddalen

Abonnement