Nordbyen

LIVSFARLIG TRAFIKK: Parkerte biler og tungtrafikk i høy hastighet utenfor Idrettens Hus Norbyen gjør både Rune Borknes (t.v.) og Bjørn Hallme svært bekymret før storinntrykket av barn og unge i juni. Foto:

Livsfarlig treningsvei

Abonnement
BREDE GLIS: Rødt fikk byrådspartiene med på forhandlinger om Idrettens Hus - Nordbyen. Dermed kan Jon Schmidt og Per Ove Hyrve (HSIL, foran) juble for fem millioner kroner i Oslo-budsjettet for 2017. Bak henger Harald Nissen (MDG), Negar Enayati (Rødt), Sunniva Holmås Eidsvoll (SV) og Frode Jacobsen (Ap) med brede glis. Foto:
Budsjettforhandlingene er over:

Idrettens Hus – Nordbyen reddes

Abonnement
PÅ LISTA: Bjørnar Moxnes (R) forteller at «Idrettens Hus – Nordbyen» står på lista når de skal budsjettforhandle med byrådet. Han mener prosjektet er viktig for breddeidretten i Groruddalen og Oslo.
 Foto:

– Det står på lista vår

Abonnement
LEI SEG: Byrådssekretær Frode Kyvåg (Ap) innrømmer at han har dårlig samvittighet for «Idrettens Hus – Nordbyen». Men forteller at de ikke klarer å finne de 5 millionene som skal til for å dekke driftskostnadene fra kommunen i 2017.
 Foto:

Klarte ikke finne pengene

Abonnement

KOMPETANSESENTER FOR IDRETT OG KULTUR: Per-Ove Hyrve og leder for HSIL håndball, Jon Schmidt, forteller at Idrettens Hus – Nordbyen har som visjon å samle idrettsgrener og forskjellige kulturer i en og samme bygning. Det gamle Jordan-bygget på Rommen skal bli et stort kompetansesenter. Hvis de får det som de vil.
 Foto:
Idrettens Hus – Nordbyen:

Fremtidens idrettsarena

Abonnement