Politihøgskolen

TAR GJERNE EN HØGSKOLE: Bjørn Lundberg (t.h.), Bovild Tjønn, Rune Snildal, og kommunikasjonssjef Bjørn Ove Mørch Larsen smiler bredt etter rapporten som pekte ut Økern som beste alternativ for Politihøgskolen. Foto:

Tar gjerne imot Politihøgskolen

Abonnement
BØHLER I FRONT: Jan Bøhler har dratt igang debatten om Politihøgskolen til Groruddalen igjen, og får nå med seg et tverrpolitisk initiativ på laget. Foto:

– Nå må vi kjempe

Abonnement
REAGERER KRAFTIG: Jan Bøhler er svært kritisk til både fremgangsmåten og løftebruddene fra regjeringspartiene. Foto:
Jan Bøhler raser mot regjeringspartiene:

– Løftebrudd!

Abonnement
DEBATTERER: Jan Bøhler (Ap) tar opp saken om relokalisering av politihøgskolen i Stortinget. Han understreker at regjeringens planer om utflytting fra Oslo skaper stor usikkerhet - men at det er på tide å flytte skolen til Groruddalen og nye lokaler. Foto:
Debatt om usikkerhet rundt politihøgskolen:

Enig om relokalisering
– ikke prosessen

Abonnement
IRRITERT: Det er en tydelig irritert Raymond Johansen (Ap) som mener Ola Elvestuens uttalelser om politihøgskolen til Groruddalen er det dummeste han har hørt. Han mener Venstre selv står bak debatten om utflytting av statlige arbeidsplasser, og at det ikke er kommunens hovedoppgave å få skolen til å bli i Oslo.
 Foto:

– Det dummeste jeg har hørt

Abonnement
BLÅSER LIV I FORSLAGET: Ola Elvestuen (V) mener politihøgskolen bør ligge i Groruddalen, og trekker fram Kjelsrud som et alternativ. Han ber Oslo kommune komme på banen med forslag ettersom statlige arbeidsplasser skal flyttes ut av Oslo. Han mener derfor politihøgskolen bør relokaliseres til dalen.
 Foto:
Het debatt om å flytte arbeidsplasser ut av Oslo:

Kampen om politihøgskolen

Abonnement