Rehabilitering

SPENNENDE BYGG: Slik vil Bakås skole fremstå når det etter planen skal være ferdigstilt i mai 2022. Illustrasjon: Futhark arikitekter AS.
 Foto:
Bygger om Bakås skole:

Midlertidig skole satt opp ved idrettshallen

Abonnement
ARBEIDET ER I GANG: Vann- og avløpsaetatens arbeid med rehabilitering av demningene er i gang og vil pågå fram til våren 2021. Foto:

Breisjøen: Demningene skal rehabiliteres – vannstanden vil synke med seks meter

Abonnement
HØYGIR: De tre garasjeanleggene som huser drøyt 540 parkeringsplasser skal rehabiliteres, og det er på tide, mener nestleder i Svarttjern-styret, Bjørn Alstad. I mellomtiden må berørte beboere finne seg andre parkeringsplasser, men det er en liten pris å betale, er Alstad klar på.
 Foto:

Svarttjern rehabiliterer tre garasjeanlegg for 40 millioner kroner

FORTVILET: Vestli ILs Tommy Skjelstad (håndballgruppa, f.v.), Elisabeth Myrhol (leder av idrettslaget) og John Walstad (volleyballgruppa) er fortvilet etter at det ble kjent at rehabiliteringen av Stovnerhallen først er ferdig i april. Det får store økonomiske konsekvenser for idrettslaget. Foto:
Ferdigstillelse av Stovnerhallen i april:

Krise for Vestli Idrettslag

SETTER INN STØTET: Byrådssekretær Zaineb Al-Samarai (Ap, t.h.) slo av en prat med styrer Marianne Larun i Øvre Høybråten barnehage og BU-leder Rashid Nawaz (Ap). Foto:
Setter av 46 millioner ekstra til rehabilitering av barnehager:

12 av Groruddalens barnehager skal pusses opp

Abonnement
PÅ TROSTERUD: Thomas Huse foran en av blokkene i Fagerholt borettslag som snart er ferdig Foto:

Braatens fornyer Trosterud

Abonnement
STORT KAKEKALAS: Det manglet ikke tilgang på kaker da 60-års festen fortsatte inne i skolens aula. Foto:

Hasle skole rives

Abonnement
IMPONERENDE KARTVERK: Lærer Hanne Strandem (t.v.) og rektor Maria Tindberg holder opp et kunstverk av et gammelt skolekart. Foto:

Skolehistorisk salg

Abonnement
GLEDER SEG: Senterleder Jorunn Røed og eiendomssjef Oddbjørn Oland i Scala eiendom utenfor den nyoppussede butikken Boys of Europe. I disse dager står arbeiderne Tadas Varkala og Aurimas Damasauskas (på liften) fra Eurosalg på for å ferdigstille fasadene til butikkene. Foto:
Grorud Senter

Den nye møteplassen