Revidert budsjett

FURUSET: Jan Bøhler og Senterpartiet har satt av 13 millioner i revidert budsjett til å ruste opp grusplassen. Her med leder i Furuset Vel, Vidar Noreng, som holder fram plantegninger som viser hvordan de ønsker at det skal bli seende ut. Foto:

Vil sette av 13 millioner til å friske opp Furuset

Abonnement
FORNØYDE: Skolebyråd Tone Tellevik Dahl og rektor på Ellingsrudåsen skole Hilde Røssum er storfornøyde med at det nå ansettes flere lærere på skolene i Groruddalen. Foto:

17 nye lærere i Groruddalen

Abonnement
JUBELROP: Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap), Gudbrand Bakke fra Lillomarka skiklubb, byrådsleder Raymond Johansen (Ap) og Ole-Jørgen Pettersen fra Bydel Grorud kan juble for 36 millioner til første etappe i Lillomarka Arena.

 Foto:
Jubel for Lillomarka Arena:

Lillomarka Arena
får penger

Abonnement
FEIL: Venstres Trine Skei Grande mener Borgen tar feil når hun er redd for at foreldre kan velge bort jobb for å holde seg under inntektsgrensa for gratis kjernetid eller tar barna ut av barnehagen.
 Foto:

– Ordføreren tar feil

Abonnement
REDD: Tiden begynner å renne ut for gratis kjernetid som man kjenner til den i Groruddalen. Ordfører Marianne Borgen (SV) kaster seg inn i kampen for å beholde ordningen – og frir til KrF og Venstre på Stortinget.
 Foto:
Kampen om gratis kjernetid:

Frykter ny fattigdomsfelle

Abonnement
MER OPPFØLGING FOR DE MINSTE: Helsesøster Solveig Ude ved Alna helsetasjon holder lille Adrian (5 uker) i armene. Mamma Nastaran Mamuti har nettopp vært på kontroll og fått vite av byråd for eldre- og sosiale tjenester, Inga Marthe Thorkildsen (SV), at de bevilger 10 millioner kroner til helsestasjoner for tettere oppfølging av de minste barna.
 Foto:
Byrådsbesøk på Furuset:

10 millioner kroner
til helsestasjoner

Abonnement