Rus

Elise Haugland, Bjerke KrF
Groruddalsdebatt:

Levde liv på 31-bussen

Olav Tveiten (56) er født og oppvokst i Groruddalen, og har i løpet av livet opplevd store opp- og nedturer. Foto: Jamil Dost

Olav (56) fikk en ny sjanse på livet gjennom Gatelaget

Abonnement
TILBYR TRIVSEL: Aktivitetshuset, Bjerke skal være et værested for menensker i aktiv rus, men først og fremst er Bovild Tjønn, Norunn Hexeberg og Rina Mariann Hansen opptatt av at tilbudet skal bidra til trivsel. Foto:

Åpnet aktivitetshus for rusavhengige

Abonnement
NOK KUNNSKAP OM KONSEKVENSENE: Jan Bøhler (t.v), Rebecca Heinrichs og Josef Yohannes er opptatt av at oppmerksomheten rettes mer mot hva det kan bety å ta feil valg og gjøre noe galt. Foto:
Slik vil de stanse rekrutteringen av unge til rus og krim:

Forebygging, forbilder og grensesetting

Abonnement
TAR OPP KAMPEN: F.v.: Annstein Garnes, Michel Mateos og Frankeh Colley inviterer til Groruddalstinget, og til kampen mot rekruttering av barn og unge til rus og kriminalitet. Foto:
Nytt folkemøte med Groruddalstinget:

– Ingen drømmer om å bli kriminell

Abonnement
DEN GODE SAMTALEN: Er det alltid rom for. F.v.: Dag Karlsen, Tone Tellevik Dahl og Sverre Jørgensen. Foto:

Veien ut av rusen

Abonnement
- HJELPEN FINNES: Kjell Sæthre håper man kan senke terskelen for å prate om rusproblematikk i nær familie. <br/>

Med de pårørende i fokus

Abonnement
TAR ANSVAR: Rektor Kjell Ove Hauge ved Kuben vgs forteller at de tar ansvar for å avdekke og følge opp elever som selger og/eller bruker narkotika. Det samme gjør resten av vgs i Groruddalen. Foto:
Videregående skoler i Groruddalen om narkosalg:

Er årvåkne

Abonnement
VIL NÅ UT: Espen Andresen ønsker å nå ut til flere med sin historie og utdannelse. Han driver Addictologi Akademiet AS, og Laila Mjeldheim er en fornøyd klient. Andresen vokste opp i høyblokka på Ammerud - men forlot Groruddalen for et liv i rus. For 16 år siden begynte han helt på nytt. Foto:

Avhengig av avhengigheten

Abonnement