Senteråret 2020

UTVIDER SENTRET: På baksida av Triaden blir det restauranter og spisesteder på rekke og rad ut mot parken og de nye boligene på Skårer vest. Både nye boliger, park og flerbrukshall inngår i utvidelsen av Triaden. (Ill: Thongård AS/Triaden senter). Foto:
Senteråret 2020 – Lørenskog-siden:

Tallene stuper i vente på «nytt» senter

Abonnement
SOLID OPPSVING: Senterleder Christopher Castberg på Metro senter håper nå på videre vekst i 2021. (Foto: Kim A. Rognmo.) Foto:
Senteråret 2020 – Lørenskog-siden:

Kraftig vekst for Metro

Abonnement
NÆRMILJØETS MØTEPLASS: Senterleder Marianne Thoresen-Larsen jobber hver dag for at Linderud senter skal utvikle seg som møteplass for lokalbefolkningen. Foto:
Senteråret 2020:

Åpner ny møteplass

Abonnement
KLAR FOR NYTT ÅR: Jorunn Røed på Grorud senter er fornøyd med hvordan de kom seg gjennom fjoråret. Nå er hun spent på hva det nye året har å by på. Foto:
Senteråret 2020:

Fokus på trygg handel og gode handleopplevelser

Abonnement
TETT OPPFØLGING: Irfan Akram og Stovner senter har samarbeidet med bydelen for å forhindre smitte og ivareta besøkendes helse og sikkerhet. Foto:
Senteråret 2020:

Mål om å bli et destinasjonssenter

Abonnement
FORUNDRINGSÅRET: Selv om 2020 ble et rart år, er Mona Bråten godt fornøyd med nye tilskudd som fant veien og ikke minst utstillingen i forbindelse med 50-årsjubileet – som viste sentrets historie og utvikling.
 Foto:
Senteråret 2020:

Oppdaget nye handlevaner

Abonnement
«NYE BRYN»: Hovedinngangen er flyttet og alt av interiør er byttet ut og malt. I tillegg har det kommet mange nye konsepter til sentret. Foto:
Senteråret 2020:

Fra ombygging til smittevern – og rekord

Abonnement
FORNØYD ALNA-SJEF: Hans Georg Helberg bruker begreper som «vunnet i lotto» og «designet for krisen» når fjorårets senterår skal beskrives. Foto:
Senteråret 2020:

Tilbake på 2 milliarder

Abonnement