Sommerbildet 2020

VINNEREN: Aud-Karin Hjelle gikk seirende ut av årets fotofinale. Ved sin side har hun Geir Hasse Hofsæth, som også er å se på vinnerbildet. Foto:
Fotofinale i «Sommerbildet 2020»:

Vant med nærhet og glede

Abonnement
SOLAS VOKTER: Snakk om å sette riktig stemning. Mona Fjellstad har knipset dette bildet av solnedgangen ved Tjuvholmen. Fint rammet inn og med måka på toppen som passer på – prikken over «o-en». Foto:
Innspurt i «Sommerbildet 2020»:

Her er sommerens siste ukesvinner

Abonnement
FISKEKYSS: Emil (9) viser stolt fram makrellen som er fisket i Selje på Vestlandet, mens Mathilde (13) benytter sjansen til å få et kyss. Bestemor Haldis Larsen gjør det eneste rette og fotograferer det hele. Foto:
Sommerbildet 2020:

Fiskelykke på Vestlandet

Abonnement
BADENYMFA PÅ GRORUD: Om Reidun Melland prøver å skremme endene eller få de til å bli med, er ikke godt å si. Men det er i hvert fall ingen tvil om at denne dama er glad i å bade. At noen har tatt over dammen, er derimot disse endene ikke like begeistret over. Det hele er fotografert av Eva Mauseth. Foto:
Ukesvinner i «Sommerbildet 2020»:

– Er du ferdig snart, eller?

Abonnement
HER ER JEG:Bjørn Einar Sakseid ventet med å knipse til denne skogvepsen vendte ansiktet til. Foto:
Sommerbildet 2020:

Flyvende vokter knipset i Årvollia

Abonnement
GEITE-SELFIE TIL TOPPS: Morten Myhre (13) tok denne selfien i Tangen dyrepark. Et blinkskudd moren, Anita Myhre, ønsket å dele med flere. Foto:

Blir du med på en selfie, eller?

Abonnement
SOM EN ENGEL: Anne Westad rakk akkurat å ta et bilde av denne jenta som plutselig kom løpende ned på den frodige stien ved Risørflekken. Foto:
Ukesvinner i «Sommerbildet 2020»:

Jenta på eventyrstien

Abonnement
FANG SOMMERGLEDEN: Mobiltelefonen er jo alltid med. Hvorfor ikke ta en selfie i sommer? Den varianten gikk i hvert fall banksjef Monica Belinchon og journalist Martine Myhre for. Nå gleder de seg til å se hva groruddølene har å by på. Foto:
Sommerbildet 2020:

Nå starter fotokonkurransen