Sommerpraten

SMAKEN AV VÅR: Leder av Stovner bydelsutvalg, Rashid Nawaz (Ap), gleder seg til åpningen og skal feire den staselige dagen med is.
Sommerprat med Stovners Rashid Nawaz:

Røper planen før lokalvalget – Stovner først, deretter partiet

Abonnement
KLAR FOR KAMP: Jan Bøhler gleder seg til å følge Grorud IL i sin første sesong noensinne i OBOS-ligaen. Foto:
Sommerpraten:

Ihuga Grorud IL-fan, musikkelsker og mannen i gata

Abonnement
GÅR EN TRAVEL SOMMER I MØTE: Arild Hermstad (MDG) skal være byråd i to byrådsdepartement denne sommeren, men håper at han skal få sneket seg en tur på fjellet med familien. Foto:
Sommerprat med Arild Hermstad:

Miljøpartiets sommervikar

Abonnement
HISTORIEGLAD: Anne Finhammer liker jordbær, men lokalhistorie knyttet til Groruddalen enda bedre! I bakgrunnen skimtes Grorud skole. Foto:
Over en skål jordbær med Anne Finhammer

Ei Bjølsen-jente fra Grorud

Abonnement
LITT VIND I SEILENE: Raymond Johansen (Ap) har måttet tåle litt vind i seilene, og håret, den siste tiden. Han sier han holder stø kurs, men innrømmer at han fort kan kantre dersom han ikke holder hodet godt nok over vannet. Foto:
Sommerpraten 2017:

Hodet over vannet

Abonnement
EN NY TID: Rektor Terje Wold er ny rektor på Stovner videregående skole. I tillegg skal skolen pusses opp og bli helt ny innvendig. I tillegg til å være opptatt av elever og fremdrift, er han tilhenger av punkrock og «new wave»-musikk.
 Foto:

Skolelederen

Abonnement
PROSJEKT VEITVETVEIEN: Miljø- og samferdselsbyråd Guri Melby (V) elsker jordbær. Hun mener hun har handlet rett i prosessen om Veitvetveien, selv om hun har møtt motstand fra beboerne. Nå nedgraderes veien til miljøgate og hun har vedtatt at det blir 30 kilometer i timen – ikke 40. Foto:

«Den dama» i Veitvetveien

Abonnement
NYE UTFORDRINGER: Bydelsdirektør Marit Jansen i Grorud bydel takker for seg, og søker nye utfordringer i Rådhuset. Tiden på Grorud vil alltid ha en plass i hennes hjerte. Foto:
Sommerpraten:

Fra Grorud til Rådhuset

Abonnement
75-ÅRSJUBILANT: Karl P. Olsen gir seg som bydelsutvalgsleder på Stovner til høsten. Men i jordbærpraten avslører han at han egentlig aldri har vært noe særlig opptatt av politikk. Foto:
Sommerpraten:

BU-lederen som ikke ville bli politiker

Abonnement
PÅ SIN FØRSTE HJEMMEBANE: Byråd Øystein Eriksen Søreide ble faktisk født på Aker sykehus og bodde sitt første leveår i denne høyblokka på Økern. Det var imidlertid årene i Afrika som formet engasjementet for de svakeste blant oss. Foto:
Engsjert for de svakeste

–  Årene i Afrika formet meg

Abonnement