Sport

MÅ BLI ENDA BEDRE: Grei vant over Bøler, men det er fremdeles behov for forbedringer, er dommen til trener Faisal Dahir etter kampen.

Seier i første seriekamp mot Lokomotiv Oslo 2: Nysigneringen storspilte

Abonnement
STRÅLTE: Greis innebandydamer strålte i byderbyet mot rivalen Tunet. Nå er det groruddølene som har kontroll på tabelltoppen. Foto:
Satte byrivalen på plass:

Nå har de én hånd på seriegullet

Abonnement
Laila Hox har kjøpt elsykkel hos Pers bil & sport og er storfornøyd med å slippe å tenke på kø langs veien fra jobben. Foto:

«Hverdags-stresset er blitt mye mindre etter at jeg kjøpte elsykkel av Per»

BRANT I VÅR: Klubbhuset til HSIL brant i vår. Nå skal medlemmene ta stilling til hva man skal gjøre på tomta. Foto:

Nå skal HSIL avgjøre klubbhusets framtid

Abonnement
BLI MED!: Mikael Oguz, Sondre Moripen, Espen Andreas Hasle og Anders Langfeldt-Rugelbak er i toppform på Grei-banen, for nå rulles fritidskortet ut til samtlige barn og unge i bydelen. Foto:

Nå kan ALLE bli med – når fritidskortet rulles ut!

Abonnement
OPTIMIST: Dag Endal er leder for jubilanten Haugerud IF som fylte 50 år i går. Han erkjenner at det er utfordrende å drive et idrettslag i en pandemi, men ser likevel positivt på framtiden. Foto:
Jubileum i koronatiden:

Liv laga på tross av virus

Abonnement
INGEN KAMP: Det blir ingen kamp på Grorud Arctic Match i morgen. Det ble klart etter at en Grorudspiller testet positivt for covid-19 i dag. Foto:
Morgendagens kamp utsatt:

Grorudspiller testet positivt for korona

Abonnement
VENTER: Ida Norstrøm venter på muligheten til å vise seg fram på LSKs førstelag. Foto: Kay Grue Thorsen

Førstekeeper på vent

Abonnement
NEDSKALERER BALLEN: Lars Tjærnås går inn i trenerteamet til Vestli ILs håndballherrer. Foto:
Fra fotball til håndball:

Tjærnås inn i Vestli

Abonnement
POPULÆRT: Turorientering har blitt en populær aktivitet i disse korona-dager, og O-lag over hele byen merker salgsrekorder. Foto:

Oppsving for turorientering

Abonnement
– HER KAN JEG TRIVES: Hovedleder i Grorud IL, Richard Pedersen, er svært fornøyd med de nye fasilitentene. (Foto: Tom Evensen.) Foto:

Nye tribuner på Grorud: Fra idrettsplass til fotballstadion

Abonnement
GODT BUDSKAP: Kulturminister Abid Q. Raja tok turen til Ullevaal Stadion onsdag for å formidle budskapet om tiltakspakke i idretten. Foto: Geir Owe Fredheim

600 millioner til idretten!

I KARANTENE: Stig-André «Stigga» Berge er plassert hjemme i karantene. Dagene får han til å gå ved å trene med gullvinneren fra EM, Morten Thoresen, som flyttet inn til «Stigga» for noen uker siden. Foto: (Foto:Privat/Instagram.)
«Stigga» i karantene:

OL-drømmen utsatt på ubestemt tid

Abonnement
OVER OG UT: HøybråŒtens basketdamer er ferdigspilte for sesongen etter at Norges Basketballforbund i helgen annullerte hele sesongen. Foto:
Korona-situasjonen:

Trist slutt for HBBK – annullerer hele sesongen

Abonnement
HERJET: Goran Firozyar og Vestlis håndballherrer herjet mot Vålerenga 2 i helgen. (Foto: Bjørn Moe.) Foto:

Herjet mot Vålerenga

Abonnement
ELLINGSRUD HERJET: Rebecka Hagen og Ellingsruds håndballdamer herjet i lokaloppgjøret borte mot Ammerud. (Foto: Bjørn Moe.) Foto:

Gul glede i Apalløkkahallen

Abonnement
Illustrasjonsfoto, Holmenkollen skiarena. Foto:

Stengt for publikum under Holmenkollen skifestival

OVER OG UT: Hunter Armani Cotton og Ammeruds basketherrer mistet sluttspillplassen i BLNO på oppløssiden etter tapet for Asker. Foto: Bjørn Moe

Moroa over for Ammerud

Abonnement
VIKTIG BRIKKE: Ingen tvil om at Per Ravn Omdal har vært, og er, en viktig brikke for norsk og internasjonal fotball. Foto:

Med fotballskoene godt plantet på Grorud-gresset

Abonnement
IDRETTENS VINNERE: Grorud ILs fotballherrer, her representert ved Faysal Ahmed, Petter Mathias Olsen, Richard Pedersen og Omar Drammeh, ble kåret til årets idrettsutøver i Groruddalen for sportsåret 2019, mens May Linn Hystad fra NJJK gikk til topps på ledersiden. Bak står de øvrige kandidatene Nikola Milatovic, Linje 5s håndballgutter, Sveivas innebandyherrer, Hege Almerud, Eva Isabel Erbe og Hanne Gulbranzen. Foto: Tom Evensen

Grorud og judosjefen til topps da idrettsprisene for 2019 ble delt ut

Abonnement