Stig-André Berge

KLAR TIL DANSEKAMP: Stig-André Berge skal denne høsten delta i «Skal vi danse».

Stig André Berge

«Stigga» om dansedebuten: – Jeg har aldri ført en partner før, bare banka dem

Abonnement
MØTTES IGJEN: Både Ezinne Okparaebo og Stig-André «Stigga» Berge ble i 2008 kåret til årets idrettsutøver i Groruddalen for sportsåret 2007. Nå møttes de igjen – under innspillingen av Mesternes mester. Foto:
Møttes igjen etter 15 år:

Groruddalstreff i Mesternes mester

Abonnement
IKKE BARE SOFAGRIS: Stig-André «Stigga» Berge trives godt med potetgullposen i sofaen, men har også mye annet å henge fingrene i etter at han la opp som toppidrettsutøver. Foto:
Bryteheltens nye liv:

Trives godt som «pensjonist»

Abonnement
Foto:

Punktum finale på brytematta

Abonnement
AVSLUTTER MED ET SMELL: Stig-André «Stigga» Berge setter punktum for en spektakulær karriere med VM på hjemmebane i helga. Her er det Morten Thoresen som får kjenne at veteranen fortsatt har noen kast igjen i kroppen. Foto: Norges Bryteforbund / Vegard Wivestad Grøtt

Siste kraft-anstrengelse for «Stigga» – runder av karrieren på hjemmebane

Abonnement
KLAR FOR VM FOR SISTE GANG: Stig-André «Stigga» Berge har bestemt seg for å satse videre for et siste VM – hvis det blir i Norge. Foto:
«Stigga» har bestemt seg:

Vil være med i VM

Abonnement
I TENKEBOKSEN: Stig-André «Stigga» Berge er nå, etter exiten i OL-kvalifiseringen, i tenkeboksen på hva han gjør med brytekarrieren sin. Et VM på hjemmebane i oktober kan være et flott punktum for en lang og innholdsrik karriere. Det frister også «Stigga», men han presiserer at han er avhengig av gode nok forberedelser for å kunne delta. Foto: UWW/Youtube
Fintet ut da det gjaldt som mest og misset OL:

Hva nå, «Stigga»?

Abonnement
UTE: Stig-André «Stigga» Berge tapte den første kampen i OL-kvalifiseringen. Nå er håpet om OL ute. Foto: Halvor Lea/Olympiatoppen

OL-drømmen brast for Stigga, mislyktes i Sofia

Abonnement
KLAR FOR ACTION: Stig-André «Stigga» Berge er så klar som han får blitt når det siste kvalifiseringsstevnet til OL går av stabelen til helgen. Foto: Instagram
OL-billettene skal deles ut:

Siste sjanse for «Stigga»

Abonnement
Foto:
«Stigga» bryter for OL-billett neste uke:

Så godt forberedt som han kan få blitt

Abonnement
ER MED VIDERE: Han har vært i tenkeboksen etter utsettelsen av OL, men nå har han bestemt seg: Stig-Andre Berge fortsetter og satser alt på å kvalifisere seg til OL i Tokyo neste år, og deretter avslutte med VM på nye Jordal Amfi i Oslo. Foto:
«Stigga» har bestemt seg:

Forlenger karrieren

Abonnement
MER MORO? Stig-André «Stigga» Berge har lyst til å oppleve mer moro på brytematta, men er nødt til å få på plass sponsorer før satsingen kan fortsette. Foto: (Foto: Gabor Martin/UWW.)
Har lyst, men mangler midler:

«Stigga» vil satse videre

Abonnement
I TENKEBOKSEN: Stig-André «Stigga» Berge er i tenkeboksen om han skal satse videre eller ei etter at OL ble utsatt til 2021. Foto: (Foto: Halvor Lea, Olympiatoppen.)
OL utsatt til 2021:

Nå vurderer «Stigga» framtiden

Abonnement
I KARANTENE: Stig-André «Stigga» Berge er plassert hjemme i karantene. Dagene får han til å gå ved å trene med gullvinneren fra EM, Morten Thoresen, som flyttet inn til «Stigga» for noen uker siden. Foto: (Foto:Privat/Instagram.)
«Stigga» i karantene:

OL-drømmen utsatt på ubestemt tid

Abonnement
GIKK IKKE: Stig-André «Stigga» Berge hadde bronsemedaljen i lomma under årets EM i Roma, men bommet mot slutten av kampen. (Arkivfoto: Karl Filip Singdahlsen/NIF.) Foto:

Kastet bort medaljen…

Abonnement
PRIORITERER OL-KVALIFISERINGEN: Stig-André «Stigga» Berge skal delta i EM neste uke, men resultatene legger han ikke mye vekt på. Det er i OL-kvalifiseringsstevnet i mars han skal vise hva han er god for. (Foto: Halvor Lea, Olympiatoppen.) Foto:

Stig-André «ofrer» EM

Abonnement
VIL HA MER AV DETTE: Her feirer Stig-André «Stigga» Berge bronsemedaljen under OL i Rio. Han ønsker seg mer OL-magi, og har nå hentet fram en gammel suksessoppskrift for å kvalifisere seg til Tokyo-OL neste år. (Foto: Gabor Martin/UWW.) Foto:

Stigga henter fram gammel suksessoppskrift

Abonnement
TIDLIG EXIT: Bryte-VM ble ingen opptur for Stig-André «Stigga» Berge, som tapte sin første kamp med 2-3 mot kinesiske Sailike Walihan. (Foto: Tommy Skauen.) Foto:
Stig-André «Stigga» Berge

Rett ut

Abonnement
TIL VM: Stig-André «Stigga» Berge er klar for bryte-VM i september. (Foto: Eren Gjægtvik.) Foto:
Stig Andre Berge:

Klar for VM

Abonnement
EN SISTE DANS: Groruddalen og resten av landets befolkning håper nok på se Stig-André «Stigga» Berge avslutte karrieren på hjemmebane, men det spørs om kroppen orker ett år til. Foto:
Bryte-VM til Oslo i 2021:

– Ikke legg opp før VM, «Stigga»!

Abonnement