«Stigga»

MØTTES IGJEN: Både Ezinne Okparaebo og Stig-André «Stigga» Berge ble i 2008 kåret til årets idrettsutøver i Groruddalen for sportsåret 2007. Nå møttes de igjen – under innspillingen av Mesternes mester. Foto:
Møttes igjen etter 15 år:

Groruddalstreff i Mesternes mester

Abonnement
IKKE BARE SOFAGRIS: Stig-André «Stigga» Berge trives godt med potetgullposen i sofaen, men har også mye annet å henge fingrene i etter at han la opp som toppidrettsutøver. Foto:
Bryteheltens nye liv:

Trives godt som «pensjonist»

Abonnement
Foto:

Punktum finale på brytematta

Abonnement
AVSLUTTER MED ET SMELL: Stig-André «Stigga» Berge setter punktum for en spektakulær karriere med VM på hjemmebane i helga. Her er det Morten Thoresen som får kjenne at veteranen fortsatt har noen kast igjen i kroppen. Foto: Norges Bryteforbund / Vegard Wivestad Grøtt

Siste kraft-anstrengelse for «Stigga» – runder av karrieren på hjemmebane

Abonnement
KLAR FOR VM FOR SISTE GANG: Stig-André «Stigga» Berge har bestemt seg for å satse videre for et siste VM – hvis det blir i Norge. Foto:
«Stigga» har bestemt seg:

Vil være med i VM

Abonnement
I TENKEBOKSEN: Stig-André «Stigga» Berge er nå, etter exiten i OL-kvalifiseringen, i tenkeboksen på hva han gjør med brytekarrieren sin. Et VM på hjemmebane i oktober kan være et flott punktum for en lang og innholdsrik karriere. Det frister også «Stigga», men han presiserer at han er avhengig av gode nok forberedelser for å kunne delta. Foto: UWW/Youtube
Fintet ut da det gjaldt som mest og misset OL:

Hva nå, «Stigga»?

Abonnement
KLAR FOR ACTION: Stig-André «Stigga» Berge er så klar som han får blitt når det siste kvalifiseringsstevnet til OL går av stabelen til helgen. Foto: Instagram
OL-billettene skal deles ut:

Siste sjanse for «Stigga»

Abonnement
<strong class="nf-o-text--strong">IKKE KVALIFISERT:</strong> Stig-André «Stigga» Berge feilet under OL-kvalifiseringsstevnet for europeiske utøvere i helgen. Nå har han kun én sjanse igjen på å nå OL. Foto: Halvor Lea, Olympiatoppen.
Nedtur for «Stigga»:

Rett ut i OL-kvalifiseringen

Abonnement
ER MED VIDERE: Han har vært i tenkeboksen etter utsettelsen av OL, men nå har han bestemt seg: Stig-Andre Berge fortsetter og satser alt på å kvalifisere seg til OL i Tokyo neste år, og deretter avslutte med VM på nye Jordal Amfi i Oslo. Foto:
«Stigga» har bestemt seg:

Forlenger karrieren

Abonnement
MER MORO? Stig-André «Stigga» Berge har lyst til å oppleve mer moro på brytematta, men er nødt til å få på plass sponsorer før satsingen kan fortsette. Foto: (Foto: Gabor Martin/UWW.)
Har lyst, men mangler midler:

«Stigga» vil satse videre

Abonnement
GODE TAKTER: Stig-André «Stigga» Berge viste gode takter i EM, bortsett fra i finalen hvor han fikk så hatten passet. (Arkivfoto: Eren Gjægtvik.) Foto: Eren Gjægtvik
Stabiliteten selv:

Nytt EM-sølv til «Stigga»

Abonnement
Stig-André Berge mottok årets innsatspris. Foto:

Hyllet av kretsen

OL-MEDALJE: Stig-André «Stigga» Berge med bronsemedalje rundt halsen. Den rangerer han høyest og ser på som karrierens høydepunkt - enn så lenge. (Foto: Karl Filip Singdahlsen/Norges Idrettsforbund.) Foto:
«Stigga» i VM-modus:

– OL-bronsen i Rio var spesiell, men VM i 2014 forandret alt

NEDTUR: Årets VM ble en stor nedtur for Stig-André «Stigga» Berge. (Foto: Halvor Lea, Olympiatoppen.) Foto:
Taklet ikke brytestilen:

Rett ut av VM

Abonnement
TILBAKE I MANESJEN: Stig-Andre Berge skal tilbake i brytemanesjen når VM går av stabelen i Paris til uka. Er det lov å håpe på like mye moro som her under OL-lekene i Rio, hvor det endte med en bronsemedalje? (Foto: Karl Filip Singdahlsen/Norges Idrettsforbund.) Foto:

Spent før VM

Abonnement
RIGHT TO PLAY: Stig-André «Stigga» Berge blir ambassadør for Right To Play. Foto: Kay Grue Thorsen

«Stigga» blir ambassadør

Abonnement