Stovner bydel

Ombir Upadhyay i Stovner Frp.
Groruddalsdebatt:

Barnehageløsning med trafikksikkerhet i fokus

Abonnement
STORE PLANER: Espen Myrbakken (foran), Frank Fossum (bak til venstre) og Kjell Sverre Hansen Wold har store planer med fotballen i Stovner SK. Målet er å ha et godt tilbud til alle samtidig som A-laget satser mot høyere divisjoner. Foto:
Ønsker både bredde og satsing i Stovner SK:

Klare for nye steg

Abonnement
NYTT SYMBOLBYGG: Bydel Stovner inviterer til åpning av Stovnertårnet i morgen, torsdag. Anders Røberg-Larsen (Ap) og Rashid Nawaz (Ap) mener tårnet kan sette Stovner på kartet, og være en ny og annerledes møteplass for bydelen, men også hele Oslo og omegn. Foto:
Stovnertårnets offisielle åpning på torsdag:

Se utsikten fra toppen av Stovner

Abonnement
KLAR: Randi Flaten er nominert til prisen årets ildsjel i Stovner bydel. Hun gleder seg til utdelingen. Foto:

Teller ned til Stovnergalla

Abonnement
KLATRER TIL TOPPS: :Ivan Heggelund og Mohammed Hagi Khayre er nominert til årets ildsjel sammen med Randi Flaten.
 Foto:

De erfarne kandidatene

Abonnement
FØR: Dette er Marcus (12, bak f.v), Sharuca (11), Sonja (10), Pia (9), Elise (11), Deion (11), Alicia (11, foran), og Thushiya (11) i Surreal Crew fra Stovner bydel. De er nominert til årets Stovnerambassadør og håper å vinne Norske Talenter. Foto:

Med dans i blodet

Abonnement
STOVNERHELTENE SKAL FRAM I LYSET: Leder av Mangfold-, oppvekst- og kulturkomiteen, Anette Trondal Olsen mener det er viktig å hylle de som står ekstra på for Stovner bydel. Derfor gjør de om på bydelsprisene og hyller Stovnerhelter i fem nye kategorier.
 Foto:
Bydel Stovner gjør helomvending med bydelsprisen:

Vil hylle forbilder
i fem kategorier

Abonnement

FOR UNGDOMSTILBUD: Alle hendene gikk opp i været da det skulle stemmes for midler til opprettelse av et nytt ungdomstilbud..bortsett fra Høyre og Frp som holdt dem nede.
 Foto:
Bydel Stovner budsjettforhandling:

Én million til ungdommen

Abonnement
BYDELSTURNÉ: Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) tok turen til Stovner for å møte bydelsutvalgsleder Rashid Nawaz (Ap) og bydelsdirektør Alv. H. Sørland for å snakke om hva Bydel Stovner gjør for sine beboere. Foto:

Stovner er i teten

Abonnement

PÅ HESTERYGGEN: BU-leder Rashid Nawaz (Ap) kom seg opp på hesteryggen sammen med flere av barna, og daglig leder Anne Habberstad ved Stovner ridesenter på Øvre Fossum gård.
 Foto:
Pilotprosjekt om gårdsdyr og barnehager:

Barna får se hvor
maten kommer fra

Abonnement
STORT OMRÅDE: Det planlegges byutvikling for Nedre Rommen. Seniorarkitekt Stig Eide i PBE, BU-medlem Bjørn Halme (Ap), BU-leder Rashid Nawaz (Ap) og enhetsleder i Groruddalsenheten PBE, Arne Bergsgard, ser utover nærings- og logistikkområde som skal transformeres til bolig, barnehager, skoler, sykehjem og parkområde. Men ikke før 2030.
 Foto:
Planprogram for Nedre Rommen:

Blir byområde
– på sikt

Abonnement