TAR SATS: Charlotte Brænna i ABBA-hyllesten «Waterloo» på Christiania Teater (Foto: Fredrik Arff).
TAR SATS: Charlotte Brænna i ABBA-hyllesten «Waterloo» på Christiania Teater (Foto: Fredrik Arff).

Charlotte fra Grorud i ny ABBA-forestilling

Den neste storsatsingen på Christiania Teater er en hyllest til en av verdens mest populære popgrupper gjennom tidene, og med i showet er Charlotte Brænna fra Grorud.

2024 markerer femti år siden ABBA fikk sitt store gjennombrudd da de vant Eurovision Song Contest med låten «Waterloo». I høst skal et stjernelag bestående av Inger Lise Rypdal, Ben Adams, Lise Karlsnes, Atle Pettersen og Charlotte Brænna dele scene for å hylle ABBA. Den verdenskjente koreografen og danseren Mona Berntsen har regi på forestillingen.

Det skriver Christiania Teater i en pressemelding. Med det stjernespekkede ABBA-showet går Christiania Teater nye veier for å tiltrekke seg et enda bredere publikum og tilby et bredt spekter av opplevelser. Teatersjef Bjarte Hjelmeland legger vekt på viktigheten av ikke å bli forutsigbar når man driver et privateid teater og innrømmer at teaterets neste storsatsing kanskje overrasker noen.

Nå kan Bånkall-gjengen puste ut, men for skuespiller-søsknene fra Rødtvet bar det rett til skolebenken

– Etter å ha satt opp teaterversjoner av to Oscar-vinnende filmer og en oppfølger av en stor Ibsen-klassiker, kommer Christiania Teater nå med en stor hyllest til ABBA. Akkurat når folk tror de har regnet ut hvordan vi tenker og hva vi gjør, så snur vi på flisa og overrasker publikum med denne gavepakken av en musikalsk fest, sier teatersjefen.

Thorbjørn Berntsen møtte sin egen bestefar på Bånkall gård. – Hyggelig å hilse på deg, humret den tidligere miljøvernministeren