BJERKE Årvoll gård

Finn en brukt-skatt på Årvoll gård til helgen, det er miljøvennlig og veldig sosialt

Ombruk og gjenbruk blir stadig mer populært.

De ivrigste av oss tråler ikke bare rundt på alt som er av loppemarkeder på utkikk etter skatter, men tar også gjerne en tur innom det som finnes av bruktmarkeder. På søndag slipper du å reise så langt for å finne en ny skatt. Da inviterer nemlig Årvoll gård til bruktmarked.

Kanskje du finner en flott vase som noen selger fordi de aldri bruker den, eller et gammelt bord som bare trenger litt kjærlighet for å bli et blikkfang i stua igjen. Eller et klesplagg som selges fordi det ikke passer lenger, men som sitter som et skudd på deg.

Her er det bare å forberede deg på å lete etter de gode skattene. Og om du er en av dem som har litt for mye stablet sammen i boden, er dette kanskje en god anledning til både å få ryddet opp litt og få tjent noen kroner? I så fall er det bare å ta kontakt med de ansvarlige på gården og bestille et salgsbord før søndagen.

Og når kjøps- og salgsiveren gjør at du trenger en liten pust i bakken, så holder kafeen på gården åpent. Da kan du få deg både kaffe og vaffel under hele bruktmarkedet. Dyrene på gården kan du også få hilse på, så lenge du holder deg på litt avstand. Bruk heller zoomen på mobilkameraet flittig underveis. Det er mye hyggeligere for alle.