FORESTILLING: Bilder fra Lindeberg kulturfestival 2017.
FORESTILLING: Bilder fra Lindeberg kulturfestival 2017. Bilde 1 av 1

Gleden av dans uten kostnad

Oppdag den dynamiske verdenen av dans med gratis streetdance-timer. Her har alle mulighet til å være med.



Lindebergkulturens venner tilbyr gratis streetdance på Jeriko skole hver onsdag kl 18.00. Tilbudet gjelder for alle, uansett alder. 

Arne Storøy, leder av Lindebergkulturens venner, forteller at det ofte er mellom 10 og 15 som møter opp til streetdance-timene, og at det fortsatt er plass til flere. De tilbyr drop-in timer, men man kan også melde seg på dersom det er ønskelig. 

Både foreldre og barna syns dette er gøy, og de er stadig flinkere fra år til år. Vi pleier å opptre på Lindeberg kulturfestival, så det er bare å dukke opp for å se om det er noe for deg, forteller han. 

Lederen synes det er fint at de har et tilbud til dem som vil være med på aktiviteten, og han er takknemlig for at de har muligheten til å tilby et unikt lavterskeltilbud. Han forteller at dette ikke hadde vært mulig uten den fantastiske instruktøren deres, og tillatelsen til å låne gymsalen på skolen. 

Nå ut til flere

Arne mener at dette er et unikt tilbud som gjør det mulig å skape en sosial tilhørighet, og han står sterkt på at det skal være tilgjengelig for alle. 

Er det derfor tilbudet er gratis?

Det er vår filosofi at våre aktiviteter skal være gratis. Da kan man være med uavhengig av foreldrenes økonomi.

Må man bo på Lindeberg for å delta?

Nei, du trenger ikke bo på Lindeberg for å være med. Vi har barn fra andre bydeler som også deltar.

Å ha en plass hvor man kan gjøre noe man er interessert i er utrolig viktig, og Arne forteller at de er glade for å kunne tilby dette til dem som har et ønske om å utforske streetdance. Han oppfordrer folk til å møte opp til dansetimene, og håper at lokalpolitikerne støtter det positive bidraget de har å tilby i nabolaget.