KLAR FOR INNSATS: Eva Halvorsen og resten av aksjonskomiteen på Ellingsrud gleder seg til søndag.
KLAR FOR INNSATS: Eva Halvorsen og resten av aksjonskomiteen på Ellingsrud gleder seg til søndag. Bilde 1 av 1

I dag kommer bøssebærerne

Husk å åpne om det ringer på døra i løpet av dagen i dag, for det kan være driftige og hyggelige mennesker ute på årets viktigste tur som banker på.

Endelig tid for årets største og viktigste dugnadsdag! Ja, det er igjen tid for TV-aksjonen, og i dag vil bøssebærerne ta turen rundt for å ta i mot det du kan avse.

Du kan som alltid gi kontanter rett i bøssa, men om du ikke har kontanter i hus så er det ingen grunn til å fortvile. TV-aksjonen har Vipps-nummer og bøssebærerne kan hjelpe deg med å få gitt riktig sum til årets store aksjon.

Alt du donerer, vil gå til Redd Barna sine prosjekter for barn som lever i krig. Pengene går til ulike prosjekter i Ukraina, Syria, Bangladesh, Sør-Sudan, DR Kongo og Norge. Prosjektene skal blant annet gi barn muligheten til å gå på skolen, gjenforene barn med familien de har kommet bort fra, støtte tidligere barnesoldater, lage trygge lekeområder, gi barn hjelp til å håndtere vonde opplevelser, og gi barn som har flyktet til Norge opplevelsen av mestring og felleskap.

Om du av ulike grunner ikke får besøk av en bøssebærer i dag, så fortvil ikke. Du kan vippse ønsket beløp til 2133 gjennom hele dagen. Det er også mulig å gi ved å sende SMS med kodeord TVA til 2133. Da gir du automatisk 300 kroner.