TV-aksjonen

Bildeserie
SEIRENDE GIVERGLEDE: Amund Lundevall (12) hadde ikke en gang fått skiftet og dusjet etter søndagens basketballkamp da ordfører Marianne Borgen og Nils Dahl Ulbaasen banket på døra. Men han rakk å putte penger i bøssa før det bar i dusjen.

Med bøssa i hånda tok Nils (13) med seg ordfører Marianne og banket på dørene

Abonnement
KLAR FOR INNSATS: Eva Halvorsen og resten av aksjonskomiteen på Ellingsrud gleder seg til søndag.

I dag kommer bøssebærerne

GIR TIL REDD BARNA: På Grorud skole arrangerte 5. trinn vaffelsalg til inntekt for TV-aksjonen. Her med Anniken Storbrua (bak, f.v.), Mimi Opdal, Shan (10, foran), Isa (10) og Suehib (10).

Vaflene fløy ut da Grorud skole samlet inn penger til TV-aksjonen

Abonnement
KLAR FOR INNSATS: Eva Halvorsen og resten av aksjonskomiteen på Ellingsrud gleder seg til søndag.
TV-aksjonen

– Det finnes ingen viktigere sak

HØYGIR: Blide og engasjerte elever på Tiurleiken skole løp til innsats for TV-aksjonen.

Heseblesende og bunnsolid innsats av Tiurleiken-elevene

TUSEN TAKK: Sentralkomiteen for Bydel Grorud takker alle som bidro til gjennomføringen av årets TV-aksjon. Alma Basic (b f v), Mariann Skjerdal, Marianne Holter, Stig Skjærstad, Knut Heidemann og Ine Johanne Heidemann. Siri Bye (leder) (f f v), Randi Nilsen, Asmund Jensen og Bernt Breivik.

Ordfører Marianne stiller som bøssebærer på Grorud – det kan du også gjøre!

OPPFORDRER TIL Å BLI MED: Jan Haanæs har vært komitéleder for TV-aksjonen på Høybråten i en årrekke. Hans største ønske er at flere skal melde seg frivillig som bøssebærer i år.
Oppfordrer flere til å bli bøssebærere:

– Barn er taperne i enhver krigssituasjon

– BLI MED DA VEL: Siri Bye og Stig Skjærstad stiller på TV-aksjonen - gjør du?

Årets viktigste søndagstur

DEN VIKTIGSTE SØNDAGSTUREN: Gjengen på Grorud gledet seg til å kunne bruke søndagen til å hjelpe folk i andre land. Foto: Caroline Hammer

TV-aksjonen: Så mye ga Groruddalen

Abonnement
INGEN BARN SKAL STÅ BRUD: Siri Bye (t.v.) og Stig Skjærstad i lokalkomitéen på Grorud håper flere stiller opp på søndag under årets TV-aksjon. De organiserer bøssebærere på vegne av Grorud og Romsås. Foto: Caroline Hammer

I dag ringer de på døra

BLI MED: Jan G. Haanæs oppfordrer til å bli bøssebærer på Høybråten under TV-aksjonen til søndag. De trenger også flere bøssebærere på Stovner. Foto: Rolf E. Wulff

Trenger flere bøssebærere på Høybråten og Stovner

ALLE MÅ SKJERPE SEG: Det var klar tale fra Mina (8, f.v.), Lara (9) og William (9) på Tonsenhagen skole. Alle må gjøre sitt for at verden skal fortsette å være et fint sted for alle. Foto:

TV-aksjonen: Groruddalen ga 3,9 millioner kroner

Abonnement
BIDRA HJEMMEFRA: Diakon Anne Stige Beck (t.v.) i Østre Aker og Haugerud menighet og diakon Birgit Kinn Hanstensen i Grorud menighet minner om at man i år må gjennomføre dugnaden hjemmefra. Foto:
TV-aksjonen 2020:

I år kan du gi fra sofaen

TV-AKSJONEN 2021: Mot barnebruder. Foto:

Klart hvem som får TV-aksjonen 2021

Foto:

Dalen ga 3,37 millioner i årets tv-aksjon til Care

Abonnement
REISER ALLTID HJEM: Selv om hun bor i Ås, velger Yasmin Bashir å reise hjem til Stovner under tv-aksjonen. - Det er her jeg vokste opp, og det er deilig å være hjemme, sier hun. Foto:

Yasmin samlet inn penger for TV-aksjonen på Haugenstua – syv etasjer var ingen hindring.

Abonnement
STOR DUGNAD: Byaksjonsleder i Oslo, Ingar Kristiansen, ser på det å delta på TV-aksjonen som en fin human ting å gjøre. (Foto: Johnny Syversen.) Foto:
TV-aksjonen:

Fortsatt behov for bøssebærere

Abonnement
LØP RUNDT BANEN: Elevene på Ellingsrudåsen skole løp runde på runde for å Støtte CAREs arbeid med å skape et bedre liv for kvinner i noen av verdens mest sårbare områder. Foto:
Elevene på Ellingsrudåsen skole:

Løp for kvinners muligheter

Foto: Peter Caton/CARE International Foto:
TV-aksjonen:

Dette går pengene til

Abonnement
GÅR MED BARNA: Helga Samset (f.v.), Johanna Samset Aarsand (8), Astrid Venaas Thorsen (10) og Tone Venaas Skaugerud dekket hver sin rode på Veitvet og Linderud. Foto:
TV-aksjonen

Gikk for andre barn

Abonnement