IMG_3396
Bilde 1 av 7
G10: Jan Roger Halvorsen (b.v) Hilal Sariyar, Celine Myrvoll-Larsen, Camilla Myrvoll-Larsen, Elisabeth Engh Claussen, Pernille Engh Claussen, Kasper (m.v), Henrik, Nicholas, Marius, Jan Leon, Sondre (f.v), Birk Sander og Mark. – Dette laget er to år gammelt. De begynte på håndballskolen og har blitt et lag som har vist stor utvikling. De har gått fra å være nybegynnere til å få til ting vi øver på på treningene. Det er en god gjeng der alle kommer godt overens, og jeg er kjempestolt av dem, sier trener Jan Roger Halvorsen.
G10: Jan Roger Halvorsen (b.v) Hilal Sariyar, Celine Myrvoll-Larsen, Camilla Myrvoll-Larsen, Elisabeth Engh Claussen, Pernille Engh Claussen, Kasper (m.v), Henrik, Nicholas, Marius, Jan Leon, Sondre (f.v), Birk Sander og Mark. – Dette laget er to år gammelt. De begynte på håndballskolen og har blitt et lag som har vist stor utvikling. De har gått fra å være nybegynnere til å få til ting vi øver på på treningene. Det er en god gjeng der alle kommer godt overens, og jeg er kjempestolt av dem, sier trener Jan Roger Halvorsen.Bilde 2 av 7
JU11: Linnéa (b.v), Nora, Eira, Nova, Sofie, Agnes, Anna (f.v), Selina, Hanna, Anastasia, Melina. – De fleste har kun spilt i ett år, noen i to, og en har spilt siden hun var veldig liten. Noen har røtter fra Ukraina og Hellas. De er utrolige flinke til å gå på skøyter og de viser stor treningsiver. Når JU9 opp til JU11 trener er det mellom 30 og 40 jenter på isen samtidig, sier trener Liv-Kari Fjellhammer.
JU11: Linnéa (b.v), Nora, Eira, Nova, Sofie, Agnes, Anna (f.v), Selina, Hanna, Anastasia, Melina. – De fleste har kun spilt i ett år, noen i to, og en har spilt siden hun var veldig liten. Noen har røtter fra Ukraina og Hellas. De er utrolige flinke til å gå på skøyter og de viser stor treningsiver. Når JU9 opp til JU11 trener er det mellom 30 og 40 jenter på isen samtidig, sier trener Liv-Kari Fjellhammer. Bilde 3 av 7
TYDELIG RETNING: 110 år er tilbakelagt og veien videre er klar for Furuset IF. Her med styreleder Malin Bye Sørensen og daglig leder Vidar Noreng.
TYDELIG RETNING: 110 år er tilbakelagt og veien videre er klar for Furuset IF. Her med styreleder Malin Bye Sørensen og daglig leder Vidar Noreng. Bilde 4 av 7
IMG_3332
Bilde 5 av 7
IMG_3372
Bilde 6 av 7
KONTROLL PÅ ØKONOMIEN: Økonomi- og administrasjonsansvarlig Simon Zimmermann og Anna Paleczny på regnskap.
KONTROLL PÅ ØKONOMIEN: Økonomi- og administrasjonsansvarlig Simon Zimmermann og Anna Paleczny på regnskap.Bilde 7 av 7

Idrettsforeningen i sentrum av Furuset. – Vi har plass til alle som ønsker å bidra

110-åringen er på mange måter fundamentet på Furuset der mange barn og unge har meningsfulle dager og kan drive med aktiviteter der ambisjonen er å bli verdensstjerne eller ha det gøy i helgene.

Furuset har i dag et stort og bredt aktivitetstilbud med fotball og tennis på Furuset stadion ved IKEA, og allidrett, håndball, ishockey og andre fritidstilbud på Furuset Forum syv dager i uka. Furuset IF driver lederutvikling av ungdom gjennom Alnaskolen,  Arbeids- og Aktivitetsforumet Regnbuen, BUA Furuset og Fritidsklubben Ung i Forum, sier styreleder Malin Bye Sørensen.

Hun sier at det viktigste Furuset foretar seg i hverdagen er det brede omfanget med tilbud til beboerne i området. I dag har Furuset IF 2200 medlemmer. 

– Det gjør vi gjennom våre forskjellige idretter, utlån av utstyr til aktiviteter gjennom BUA og gjennom andre aktiviteter etter skoletid og i helger. Vi ønsker å være et idrettslag med et allsidig tilbud til vårt lokalsamfunn, både idrettslig, sosialt og kulturelt. FIF ønsker å være et samlingspunkt og bidra til å skape et godt miljø på Furuset for utøvere, trenere, tillitsvalgte, frivillige eller naboer. Vi ønsker å bidra positivt til barn og unges oppvekstvilkår i vårt nærmiljø, og jobber for at det skal det være enkelt for barn, unge og voksne å delta i og oppleve flere idretter og aktiviteter.

KONTROLL PÅ ØKONOMIEN: Økonomi- og administrasjonsansvarlig Simon Zimmermann og Anna Paleczny på regnskap.

Vil ha med enda flere

I dag kan man si at rekrutteringen både fungerer godt og er utfordrende.

– Vi jobber godt med rekrutteringen av barn allerede fra barnehagen og har blant annet allidrettsskole i Furuset Forum hver onsdag klokka 17.00 til 17.55 for barn i alderen 2 til 6 år. Videre samarbeider vi med aktivitetsskoler fra Bydel Alna og Bydel Stovner. Alle idrettene opplever en jevn tilstrømming av nye medlemmer, men vi har også noen grupper vi ønsker å rekruttere flere av, og som vi derfor jobber målrettet med, for eksempel jenter til fotball og gutter til håndball.

Men de trenger flere som vil bidra og gjøre det mulig for Furuset å være en aktiv bidragsyter og tilrettelegger i nærmiljøet.

– Vi ønsker oss flere frivillige! Det er utfordrende å få tak i nok voksne frivillige, og dette har blitt mer utfordrende etter pandemien. Idrettslaget drives hovedsakelig på dugnad, og vi er avhengig av nok frivillige for å kunne tilby gode tilbud for lokalmiljøet vårt. Vi har plass til alle som ønsker å bidra, og oppfordrer derfor foreldre og andre med en tilknytning til Furuset og idrettslaget om å bidra med det de har mulighet til.