Furuset Idrettsforening

TO FINE FJES PÅ FURUSET: Nanna (t.v) Olga Paleczny.

Nanna – solstrålen i Furuset Forum

BUA: Hos utlånssentralen BUA kan man låne utstyr, blant annet snowboard og skøyter, helt gratis. Her med Aya Jarrari (b.v), Rohail Madyar, Dimi (f.v), Damian og Sosunna.

BUA Furuset er bra for lommeboka og miljøet

Abonnement
MED DE FOLKEVALGTE SOM PUBLIKUMMERE: «Uteksaminierte» elever fra Alnaskolen på Stortinget.

Alnaskolen er lederutdanningen «alle» vil se og kopiere

Abonnement
DET FUNGERER: Sportslig leder Kent-Rune Grande-Johnsen er fornøyd med at tilbudene deres er så populære.

Furuset Idrettsforening 110 år: Dette skjer i jubileumsåret

IMG_3396

Idrettsforeningen i sentrum av Furuset. – Vi har plass til alle som ønsker å bidra

FERIE PÅ FURUSET: Som vanlig er det massevis av aktivitet på Furuset i ferien. Her med Nahom Jonas, Tosheeba Rasool, Monsef Benali, Isa, Khalifa, Yara og Aylin.

Hele Alnas ungdomsklubb. – Masse energi og god stemning

NY FRISØR PÅ FURUSET: Furuset IF har startet en frisørsalong i Furuset Forum der 17 år gamle Aryaan Hassan Tariq er ansatt.

17 år gamle Aryaan er frisør i Furuset Forum

VINTERENS FESTDAG: Søndag blir det gjensyn med DNTs «Kom deg ut-dagen» på Furuset. Her med Rune Gjelberg og Nahom Jonas i Furuset IF, Miranda Tryggset i DNT, Gunnar Hirsch i Furusetspeiderne og Hassan Hassan i Furuset IF.

Duket for den nasjonale turdagen. På Furuset finner man byens største

SEIRET: Athithyan Valluvan og er elev på videregående og i serien Camp Kjær kåret til Furusets neste hockeystjerne.

Athithyan er Furuset hockeys neste stjernespiller

Abonnement
Foto:
17 år med knallhard jobbing mot ett mål:

Søndag debuterer Imran i Eliteserien

Abonnement
Morten Ask Haglund er ansatt som ny sportssjef i Furuset Ishockey IF Bredde. Foto: Furuset IF

Ny sportssjef i Furuset Ishockey

Det var godt med folk og lyd på Furuset i helgen! Årsaken var Blokkparty, som på mange måter ble en kjempesuksess. Foto: Jamil Dost

Ny suksess da Furuset inviterte til Blokkparty

Abonnement
BLID MEDARRANGØR:Leder i Furuset IF Fotball, Hege Ajer Petterson, ønsker velkommen til de kampene i årets jubileumsutgave av Norway Cup som skal spilles på kunstgressbanen på Furuset stadion, samt gressfeltet ved IKEA. Det er fremdeles plass for flere frivillige til å bli med, så ta kontakt. Og for all del, kom og opplev den unike atmosfæren som Norway Cup alltid skaper. Foto: Rolf E. Wulff

Norway Cup inntar Furuset

Abonnement
PÅ LUNSJ: Denne gjengen dukket opp på lunsj i Furuset Forum for å feire Magne Stakvik som nylig ble klubbens ferskeste æresmedlem. Foto:
Furuset IFs nyeste æresmedlem:

Feiret Magne med lunsj, trompetspill og flotte ord

Abonnement
SATSER PÅ FUTSAL: Furuset Idrettsforening, Norges Fotballforbund og NFF Oslo satser på futsal for å få flere ungdomsjenter i aktivitet. Fra høsten av blir det futsalturneringer i Furuset forum med mye moro på programmet. Prosjektleder for jentesatsing i NFF Oslo, Cecilie Olsen (fra venstre), prosjektleder for samfunn- og verdiarbeid i NFF Oslo, Kjersti Horgen-Rihel, Furuset IFs Yusra Salah Hasan, fagansvarlig for futsal i NFF, Iver Strandheim (bak til venstre), konsulent for serier og kamp i NFF Oslo, Knut Norstrøm, og sportslig leder i Furuset IF, Kent-Rune Grande-Johnsen, gleder seg alle stort. Foto:
Samarbeider om å få med flere jenter:

Store futsal-planer på Furuset

Abonnement
NY BOSS: Furuset Ishockey har ansatt Lars Foder som ny sjef for sitt A-lag. Dansken er ung av alder, men har en variert bakgrunn og håper å få løftet Furuset-gutta ut av sumpen av 1. divisjon. Foto:
Danske tar over etter Dahlstrøm og Wiik:

Nye kluter i Furuset Ishockey

Abonnement
LUKKET DØRENE: Furuset Forum er stengt etter flere bekreftede smittetilfeller. Nå skal bygget desinfiseres og rengjøres. Foto:

Stenger ned Forum etter smittetilfeller

Abonnement
STOLT STYRELEDER: Styreleder i Furuset IF, Liv Bentsen Nesje får ikke fullrost Sajandan Rutthira (t.v.) og Kent-Rune Grande nok. Sistnevnte trer nå inn i den nyopprettede stillingen som sportslig leder i klubben, mens Sajandan overtar hans tidligere jobb som leder for Furuset fotball. Kent-Rune fylte for øvrig 40 år sist helg. Foto:

Første sportslige leder i FIF

Abonnement
SØKER VERTSFAMILIE: Rune Gjelberg,  prosjektkoordinator i Furuset IF, ønsker å nå ut til noen som kan være interessert i å være vertsfamilie. Foto:
Fredskorpsdeltakere til Groruddalen

Søker vertsfamilie

Abonnement