Morten Ask Haglund er ansatt som ny sportssjef i Furuset Ishockey IF Bredde. Foto: Furuset IF
Morten Ask Haglund er ansatt som ny sportssjef i Furuset Ishockey IF Bredde. Foto: Furuset IFBilde 1 av 1

Ny sportssjef i Furuset Ishockey

Furuset Ishockey IF Bredde har ansatt Morten Ask Haglund som ny sportssjef.

Pressemelding: Ask Haglund overtar med det stafettpinnen etter Pål Dahlstrøm som har holdt i sportsroret gjennom flere år.

Dahlstrøm får gode skussmål for den jobben som han har gjort, og stor takk for at han bidratt til å bygge Furuset-kulturen og engasjementet i klubben, men i den fasen Furuset nå går inn i har klubben ønsket å styrke/fornye sportssjefsrollen, og ikke minst søke nye tanker og innspill. Furuset Ishockey er glade for at Morten Ask Haglund ønsker å påta seg denne viktige oppgaven.

Morten har en lang og innholdsrik karriere å se tilbake på, med barne- og ungdomshockey i VIF og seniorhockey på toppnivå i Furuset (1992-2002) i både GET-ligaen og 1. divisjon. Han har også Trener 1, 2 og 3-utdannelse fra NIHF i tillegg til diplomutdannelse og ekstrem coachingutdannelse fra Olympiatoppen. Han har også ledet landslaget i parahockey i seks OL (ett gull, tre sølv og én bronse), og han har tatt både EM- og VM-gull med samme gjeng. I tillegg ledet han VIF damer samt landslaget for JU16 i ungdoms-OL i 2016, for JU18 i 2014-2016 samt landslaget for kvinner i 1998/99 og 2002-2005.