NOE FOR ENHVER: Bjørn Haug (t.v.) og Arnstein Flø i Grorud Lions lover at det vil være noe for alle under det tradisjonsrike julemarkedet. Foto: Caroline Hammer
NOE FOR ENHVER: Bjørn Haug (t.v.) og Arnstein Flø i Grorud Lions lover at det vil være noe for alle under det tradisjonsrike julemarkedet. Foto: Caroline HammerBilde 1 av 1

Julelua på plass når den fine tradisjonen arrangeres i samfunnshuset

Grorud Lions skal også i år forvandle Grorud samfunnshus til en innendørs julelandsby. Bjørn Haug og Arnstein Flø i Grorud Lions lover at du skal kunne få tak i (nesten) alt du trenger til julefeiringa denne helga.

– Det er to hovedgrunner til at vi har julemarked. Den ene er tradisjonen, og den andre er for å få inntekter som kan gå videre til nærmiljøet, sier Bjørn Haug.

Lionsklubben samler inn penger, blant annet gjennom julemarkedet, og gir dem så videre til andre organisasjoner i nærmiljøet. Korps og seniorsentre er bare noen av dem som har nytt godt av Lions-hjelpen.

– I år blir 33. gang vi arrangerer julemarked i Grorud samfunnshus, sier Haug og Flø fornøyd.

Det meste du kan tenke deg

Hele storsalen i samfunnshuset på Kalbakken blir i helgen fylt opp. I tillegg til gjenbruksvarer som har blitt donert, kommer det i alt over 20 ulike utstillere for å selge varer.

– Du kan kjøpe alt fra sjokolade, hjemmebakte kaker og honning til strikk og husflid, ramser Haug opp.

Med andre ord: det skal ikke være vanskelig å finne noe du vil ta med hjem.

Julestemning på huset

Snøen har lavet ned denne uka, så for mange har nok julestemningen begynt å snike seg på. For dem som ennå ikke kjenner helt på den følelsen, håper Grorud Lions at helgas festligheter kan gi en jule-vitamininnsprøytning.

– Vi pleier å ha rundt 1.200 besøkende innom den helgen, så vi vet at dette er populært. Vi håper at nærområdet tar turen og ønsker selvsagt hele Groruddalen velkommen, sier Haug.

Julemarked i Grorud samfunnshus

• Arrangeres av Grorud Lions for 33. gang

• Åpent lørdag klokka 10.00-16.00 og søndag klokka 11.00-16.00

• Det blir loddsalg med diverse premier