Grorud Lions

BLIDT GJENSYN: Tidligere sokneprest i Stovner kirke, Kåre Rune Hauge, tok turen fra Fredrikstad. En glimrende anledning til å treffe gamle kjente i Høybråten, Fossum og Stovner menighet - og selvsagt for å sikre seg en tallerken med risgrøt - her overlevert av risgrøtutleveringssjef Gjertrud Øvland.

Groruddalen for alltid, en uvitende gevinstvinner og ulvetider

NISSENS GAVEVERKSTED: Grorud Lions fyller Grorud samfunnshus med strikking og kunst og inviterer til julemarked i helgen. Bak Lions-gutta har du samfunnshuset, også kalt gaveparadiset.

Samfunnshuset fylt med julegaver mange kan få glede av, når Grorud Lions inviterer til julemarked

NOE FOR ENHVER: Bjørn Haug (t.v.) og Arnstein Flø i Grorud Lions lover at det vil være noe for alle under det tradisjonsrike julemarkedet. Foto: Caroline Hammer

Julelua på plass når den fine tradisjonen arrangeres i samfunnshuset

LOPPEMARKEDSKLARE DAMER: Eva Jensen (t. v.) og Randi Mathiesen gleder seg til endelig å få arrangere loppemarked igjen. Sammen med de andre damene i Lions Club Oslo-Maud har de hatt siste planleggingsmøte og kan love et like feiende flott loppemarked som alltid. Foto:
Maud Lions

Endelig loppemarked igjen for «løvinnene»

GODE NABOER: Årvoll omsorgssenter fikk 80 buketter med tulipaner av naboen Bjerke Lions. Her med leder Ivar Tollefsrud (f.v), nestleder Karmjit Grewal, Knut Gundersen, Liv Asta Holth og Liv Enerhaugen. Foto: Sindre Veum Apneseth
80 buketter til Årvoll omsorgssenter:

– Det har vi fortjent

Abonnement
DEN FINESTE BURSDAGSGAVEN: Tone Borgen (f.v.), Sondre Moripen, Claus Kvasnes, Sjur Jøkling Eriksen og Anders Bjørnsen er engasjerte i lokalt kulturliv, spesielt når det er rettet mot barn og unge. Foto:
Grorud Lions:

Feirer jubileum med store pengegaver til lokale krefter

Abonnement
STRIKKENDE SØSTRE: Brit (t.v.) og Gunhild Wiik stilte med sine mange produkter i Grorud samfunnshus for første gang og stortrivdes umiddelbart. Foto:

Saueskinn, strikkede aper og gamle singelplater

Abonnement
JULA ER I GANG: Erik Lund var en av mange som hadde tatt turen til Grorud samfunnshus på lørdag. Her fant han tidlig en julegave til seg selv, og en til sin bedre halvdel, Siri Gulbrandsen (t.v). Her med utstiller Randi Sommerbakk. Foto:
Grorud Lions julemarked:

Nå er nissen kommet i hus!

HONNING OG EPLEMOST: President Anders Bjørnsen i Grorud Lions og Åsmund Gylder i Líf Laga tar med honning og eplemost til helgens marked. Foto:
Førjul med Grorud Lions:

Smakfullt julemarked

Stein-Roald Rognmo (t.v.) er avtroppende president i Grorud Lions, og Anders Bjørnsen tar nå over roret. Foto:

Skifte av president i Grorud Lions

VIDEREFØRER JULEGLEDEN: Anders Bjørnsen tok på seg nisselua og delte den hyggelige beskjeden om at Stedda får midler fra Grorud Lions også i år. Og med det kunne Claus Kvasnes hente fram julenissedrakta og gå til innkjøp av julegaver til barn og unge i Rødtvet-området. Foto:
Grorud Lions med pengegave til Stedda:

Fra den ene julenissen til den andre

Abonnement
NÅ KAN JULA KOMME: Første mulighet til å handle julegaver kommer allerede i helgen. Da har Grorud Lions julemarked i Grorud samfunnshus, og en rekke egenproduserte juleprodukter selges. Arne Eriksen (t.v) og Per Helfjord gleder seg. Foto:
30 år med Lions julemarked:

«Ringer» jula inn