FORBEREDT: Inger Berit Ødegaard (Ammerud) og Tron Hummelvoll (Sletteløkka) hadde tatt med seg mye håndarbeid til Grorud senter på lørdag. Her solgte de lodd og fortalte ellers om den store julemarkedshelgen i Rødtvet kirke. Foto:
FORBEREDT: Inger Berit Ødegaard (Ammerud) og Tron Hummelvoll (Sletteløkka) hadde tatt med seg mye håndarbeid til Grorud senter på lørdag. Her solgte de lodd og fortalte ellers om den store julemarkedshelgen i Rødtvet kirke. Foto:Bilde 1 av 1

Julemarked med underholdning

Selvfølgelig blir det julemarked i Rødtvet kirke også i år. På lørdag og søndag ønsker Grorud menighet velkommen til sitt tradisjonsrike marked med et velfylt program.

Begge dager blir det salg av flott håndarbeid, med fokus på redesign og gjenbruk. I tillegg blir det salg av deilig hjemmelaget julebakst og produkter basert på lokale råvarer, for eksempel aronia fra sykkelveien på Kalbakken.

 

Pepperkakepyting og loppemarked

Intet julemarked uten kafé, hvor fristelsene som vanlig vil være mange. Et julemarked uten å kose seg med en god kaffekopp og noe attåt blir ikke helt det samme. Det gir samtidig muligheten for å ta en pust i bakken og en koselig prat sammen, og kanskje treffer du naboen eller en annen bekjent.

Det blir dessuten også åresalg og loddsalg. På lørdag – hvor dørene åpnes klokka 11 – blir det «fiskedam» for de minste, mens det i kjelleren blir pepperkakepynting og loppemarked. Klokka 12.30 vil barnekorene i menigheten holde en minikonsert, og klokka 14 er det ten-sing som skal underholde.

 

Søndag starter tradisjonen tro med gudstjeneste klokka 11, før julemarkedet starter klokka 12.30. En halv tie etter åpningen blir det minikonsert med Sangkoret Vox. Trekningen på det store julelotteriet – med mange flotte gevinster – vil finne sted klokka 13.30.