Rødtvet kirke

Avgående sokneprest Einar Østerhagen og hans familie.

Sokneprest Østerhagen takker for seg i Rødtvet kirke: Sitter igjen med stor takknemlighet

Abonnement
Konstituert sokneprest Einar Løvø Østerhagen. Foto:

Sokneprest Einar rørt over det store oppmøtet

Abonnement
SUKKERSØT BAKST: Dropssjef i Grorud menighets julemarkedskomite, Elin Langsholt (f.v.) samt komitemedlemmer Else Marit Larsen og Grete Olin Larssen, brukte en hel kveld til å laga masse forskjellige drops som skal selges på julemarkedet i Rødtvet kirke kommende helg. Foto: Rolf E. Wulff

En sukkersøt plan legges for den store julehelgen

Abonnement
LØP FOR ANDRE: Konfirmantene i Rødtvet kirke løp runde på runde for å gjøre en forskjell i andres liv. Foto:
Konfirmantleir i Rødtvet kirke:

Løp for kvinners jobbmuligheter

Abonnement
MUSIKALSKE JULEDRYSS: Anton Dymkov (cello, f.v.), Marta Tsvettsikh (klaver), Ellen Omdal Milsom (sopran), Rune Vidar Lauritsen (tenor) og Elena Oliver (filolin) er klare for en av de mest spennende advents-/julekonsertene i år når de inntar Rødtvet kirke førstkommende lørdag. Det blir tradisjonelle julesanger, klassisk, viseballader og brasilianske rytmer! Foto:

Musikalske juledryss og brasilianske rytmer med Rune Vidar

Abonnement
HJERTELIGE GEVINSTER: Leah (8), f.v.) vant et hjertesett i tre deler på åresalg dagen før bursdagen. Men hun ga en del hver til Alma (8) og Johannes (10). Men det var fullt lovlig å beholde det største hjertet selv, siden det var hun som vant og hun som dagen etter kunne feire at hun runder 9 år. Foto:

Hjertelig gjensyn og flott håndarbeid på Rødtvet

Abonnement
SISTE FINPUSS: Det er mye som skal fikses før et julemarked. Her lages kransene som skal henge på dørene inn til Rødtvet kirke. Elin Langsholt (f.v.), Anna Larssen, Grete Olin Larssen, Gine Giske og Kari Sverdrup. Foto:

Siste innspurt før julemarkedet på Rødtvet

Abonnement
FORBEREDT: Som vanlig er Marta Tsvettsikh (sittende) og Mariann Oulie Wiik med Vox klare til et møte med sangglade kolleger i Rødtvet kirke. Foto:
Inviterer hele Groruddalen:

Kortreff med Vox i Rødtvet kirke

Abonnement
FORBEREDT: Inger Berit Ødegaard (Ammerud) og Tron Hummelvoll (Sletteløkka) hadde tatt med seg mye håndarbeid til Grorud senter på lørdag. Her solgte de lodd og fortalte ellers om den store julemarkedshelgen i Rødtvet kirke. Foto:

Julemarked med underholdning