ETTERLENGTET: Ole-Jørgen Pettersen gliser bredt nå som Grorudveien 3 får et meget etterlengtet strøk med maling. Neste år er det nabobyggets tur. Og for de som skulle være bekymra - det er ikke Ole-Jørgen selv som står for malinga. Foto:
ETTERLENGTET: Ole-Jørgen Pettersen gliser bredt nå som Grorudveien 3 får et meget etterlengtet strøk med maling. Neste år er det nabobyggets tur. Og for de som skulle være bekymra - det er ikke Ole-Jørgen selv som står for malinga. Foto:Bilde 1 av 2
STRØK MED MALING: Nye malestrøk venter for både det røde og det gule huset i Grorudveien 3 og 5. Foto:
STRØK MED MALING: Nye malestrøk venter for både det røde og det gule huset i Grorudveien 3 og 5. Foto:Bilde 2 av 2

Kulturhusene på Grorud får et ansiktsløft

Det er Kulturetaten som nå tar grep for å vedlikeholde husene som huser Kafé Steinbra og Steinhoggermuseet i Grorudveien 3 og 5. I den forbindelse fant selveste kultursjefen i bydelen, Ole-Jørgen Pettersen, fram både smilet og kosten…

– Vi er lykkelig over at Kulturetaten tar grep og maler/pusser opp nå, smiler Ole-Jørgen Pettersen i Bydel Grorud, mens han tar et fast grep rundt kosten.

Nå har nemlig tiden kommet for en liten ansiktsløftning av Grorudveien 3 og 5. I tillegg til de nødvendige strøkene med maling, blir eventuelle råtne bord skiftet ut, og andre tekniske inngrep man finner nødvendig blir gjort.

– Man går også i gang med å vaske Grorudveien 5, før den også blir malt neste år.

– Dette er rett og slett veldig bra, og et nødvendig, kjærkomment tiltak, legger Ole-Jørgen til.

STRØK MED MALING: Nye malestrøk venter for både det røde og det gule huset i Grorudveien 3 og 5.

STRØK MED MALING: Nye malestrøk venter for både det røde og det gule huset i Grorudveien 3 og 5.

Det har han nok rett i, for så vidt vi vet har ikke husene blitt malt siden de sto ferdige tilbake i 2010.

Pettersen legger også til at Kulturetaten er positive til etablering av parsellhage bak Grorudveien 3, og at man allerede har noen interessenter på blokka.