SPRITET HENDER PÅ TVEITA: Konsernsjef i OBOS, Daniel Kjørberg Siraj, møtte senterleder Mona Bråten til en prat om sentrets håndtering av generelle smitteverntiltak og den hektiske juleperioden sentret nå går inn i. OBOS-sjefen fikk også prøve seg som korona-vert og spritet hender samt delte ut munnbind til kundene på sentret. Foto:
SPRITET HENDER PÅ TVEITA: Konsernsjef i OBOS, Daniel Kjørberg Siraj, møtte senterleder Mona Bråten til en prat om sentrets håndtering av generelle smitteverntiltak og den hektiske juleperioden sentret nå går inn i. OBOS-sjefen fikk også prøve seg som korona-vert og spritet hender samt delte ut munnbind til kundene på sentret. Foto:Bilde 1 av 1

OBOS-sjefen vikarierte som korona-vert

Daniel Kjørberg Siraj spritet hender og delte ut munnbind.

I møter med senterleder Mona Bråten på Tveita senter ble konsernsjefen orientert om smitteverntiltakene på sentret, og hvordan Tveita håndterer det som kanskje er sentrets mest hektiske periode: juleshoppingen.

Etter møtet fikk konsernsjefen prøve seg som korona-vert på sentret.

– Jeg ble bedt om å ta del i dugnaden. Vi står midt i en vekter-streik, og selv om jeg ikke skal være vekter, skal vi yte service og skape trygghet. I den tiden vi står i nå er det mange som føler seg utrygge, og jeg har fått mange tilbakemeldinger i dag av folk som sier de er takknemlig for arbeidet vi gjør, sier han.

Han lot seg imponere over korona-holdningene til kundene, som takket ja til både munnbind og sprit i hendene. Han ser imidlertid et forbedringspotensial som han trekker fram.

– Vi ser at de på kafeene sitter litt for trangt, og kanskje burde avstanden vært større. Det hviler like mye ansvar på deg selv om du sitter med vennen din som du har kjent i 50 år, sier han.