Tveita senter

UTVIDER MENYEN: I tillegg til deilige vafler kan man trolig snart nyte et forfriskende glass med god drikke hos Adams café på Tveita senter.

Den nyåpnede kafeen på Tveita har søkt om skjenkebevilling

Abonnement
SPRUDLENDE DAME: Senait Hailemariam er Meny Tveitas solstråle. Nå kan henne bli hele Norges hyggeligste kassamedarbeider.

Kundene til Senait gir seg ikke – også i år har de nominert henne til kåringen av hyggeligste kassemedarbeider

Abonnement
NYTT: Ny-ansatt på Adams Café, Gioninta Balla.

Nå er det Gioninta som serverer maten i andre etasje på Tveita senter. Adams Café åpnet på fredag

Abonnement
Bildeserie
FELLES SAK: Jan Bøhler (t.v.) og Marianne Ducasse, leder for Foreningen Innenforskap, brenner for unge i Groruddalen. Da passet det godt at de fant sammen denne helgen. (Foto: Tom Evensen)

Samlet generasjonene til fest

Abonnement
Monica Belinchon (t.v.) og Tone Molstad har nå ansvar for hver sin del av dalen. Monica i Sparebank 1 på Grorud og Tone på Tveita. Foto:
Travel oppussing for banken på Tveita:

Tone vender hjem når hun nå tar over som banksjef

Abonnement
GIR SEG PÅ TVEITA: I ni år har Tveita senter blitt styrt av Mona Bråten. Nå venter nye utfordringer på Lambertseter senter. Foto:

Senterlederen på Tveita har fått ny jobb

Abonnement
Foto: Rolf E. Wulff

Banket gutta atter en gang

Abonnement
VIKTIG STED Å TREFFES: Mona Bråten får mange tilbakemeldinger om den gode stemningen på Tveita, og tror sentret er en viktig møteplass for mange i nærmiljøet - ikke minst under pandemien. Foto:
Senteråret 2021 - Tveita:

Butikkeiere fryktet i starten av året at de ikke ville overleve. Men så endret ting seg

Abonnement
Tveita senter. Foto:

Skroter 30.000 papirbilletter i måneden med nytt parkeringssystem

Abonnement
FORUNDRINGSÅRET: Selv om 2020 ble et rart år, er Mona Bråten godt fornøyd med nye tilskudd som fant veien og ikke minst utstillingen i forbindelse med 50-årsjubileet – som viste sentrets historie og utvikling.
 Foto:
Senteråret 2020:

Oppdaget nye handlevaner

Abonnement
– UNNTAKSTILSTAND: Tveitas senterleder, Mona Bråten, sier det er rart å være på sentret med stengte butikker og færre besøkende. Hun trekker paralleller med tingenes tilstand i mars. Foto:

Forventer nesten en halvering av besøket denne uka

Abonnement
SPRITET HENDER PÅ TVEITA: Konsernsjef i OBOS, Daniel Kjørberg Siraj, møtte senterleder Mona Bråten til en prat om sentrets håndtering av generelle smitteverntiltak og den hektiske juleperioden sentret nå går inn i. OBOS-sjefen fikk også prøve seg som korona-vert og spritet hender samt delte ut munnbind til kundene på sentret. Foto:

OBOS-sjefen vikarierte som korona-vert

TVEITA SENTER: Sånn så det ut på Tveita i 1978. Da Tveita åpnet dørene i 1970 hadde sentret 550 parkeringsplasser og skulle betjene 25.000 mennesker (Foto: OBOS). Foto:
Tveita senter:

Norges første kjøpesenter med overbygg jubilerer med 50 år

Abonnement
FORTSATT FORBEDRINGSPOTENSIAL: Mona Bråten (t.v.), Inger Ljøstad og Inger-Lise Kristiansen tok en tur ut på parkeringsplassen til Tveita senter for å se hva som gjenstår å gjøre for å få full pott av rådet. (Foto: Torleif Støylen.) Foto:

Skryter av sentret: Nå er handleturen blitt enklere også for Inger-Lise

Abonnement
Tveita senter. Foto:
Tveita senter er klar for ny dugnad:

– Vår oppgave blir å hele tiden informere kundene

Abonnement
DROPPER KUNDEFAVORITTEN: – Av hensyn til korona-pandemien blir det ingen Black Friday på Tveita senter i år, uttaler senterleder Mona Bråten. Samtidig oppfordres det til å begynne tidlig med julehandelen. Foto:

Dropper Black Friday – og fremskynder julehandelen

Abonnement
SPENNENDE TID FREMOVER: Senterleder på Tveita senter, Mona Bråten, gleder seg over endringene som kommer på sentret i løpet av de neste månedene. Foto:

Spennende utskiftinger på Tveita senter

Abonnement
FREMDELES IKKE I MÅL: Tveita Senter har økt omsetningen så langt i år sammenlignet med i fjor, men besøkstallene har gått noe ned. Neste uke går de fleste butikkene tilbake til vanlige åpningstider. Avisa møtte også Anne-Grethe Sandin på Nøstet mitt. Hun ble sykemeldt omtrent samtidig som Norge ble stengt ned, og dermed måtte dattera styre i morens fravær. Både Bråten og Sandin er tydelig på at de fremdeles trenger at nærmiljøet bruker kjøpesenteret sitt. Foto:
Sentrene i koronatiden:

Groruddalen åpner opp, men dugnaden er ikke over ennå

Abonnement
BREDT SMIL: Mona Bråten går ut av 2019 med en omsetning på over én milliard, noe som har vært målet til Tveita senter. Foto:

Senteråret 2019: Konkurser og nedgang, men også nye tilskudd og hyggelige tall

Abonnement
Foto:
Julas byttedag:

Skivebom, feil størrelse, og netthandling

Abonnement