NY GODBIT: Tveita senter kan lokke kundene med stadig saftigere og mer velsmakende opplevelser på sentret. Bislett Kebab House er klar for innsjekk. Her med eiendomssjef Silje Nordgård Aspen og daglig leder i Bislett Kebab House, Tariq Aziz.
NY GODBIT: Tveita senter kan lokke kundene med stadig saftigere og mer velsmakende opplevelser på sentret. Bislett Kebab House er klar for innsjekk. Her med eiendomssjef Silje Nordgård Aspen og daglig leder i Bislett Kebab House, Tariq Aziz.

Nå er det klart – her åpner Bislett Kebab House ny restaurant

Tariq har allerede to restauranter i Groruddalen. Nå åpner han en ny en på sentret til Silje.

Kylian Mbappé er klar for Real Madrid, men bortsett fra franskmannens overgang til den spanske hovedstadsklubben har det vært stille på overgangsmarkedet og få signeringer med stjernefaktor. Da er det godt at Tveita senter kliner til og plukker en ny leietaker fra øverste hylle. De har nemlig signert en avtale med kebabgiganten Bislett Kebab House.

– Det blir veldig fint å få på plass Bislett Kebab House. Det har vært en lang prosess, og nå blir det et veldig godt tilbud til lokalbefolkningen innenfor bevertning. Det er ikke til å legge skjul på at Bislett Kebab House har vært etterspurt av våre kunder, sier eiendomssjef på Tveita senter, Silje Nordgård Aspen.

Bislett Kebab House åpner i lokalene tvers overfor Coop Extra og får egen inngang fra parkeringsplassen.

– Da forhandlingene var kommet i mål og signaturen var på plass ble vi veldig glade. Dette er et godt tilbud til kundene våre, fortsetter Nordgård Aspen. 

Tariq Aziz, daglig leder i Bislett Kebab House, deler med avisa at kjeden vil gjenta suksessen fra tidligere åpninger med en stor fest på Tveita

– Dette er vår måte å vise takknemlighet til lokalsamfunnet på. Jeg gleder meg enormt til å sette i gang

Tar et jafs av Alna

Med egen inngang betyr det også at Bislett Kebab House kan operere med egne åpningstider. Etter planen skal de holde åpent mandag til søndag fra sentret åpner til klokka 23.00, røper Aziz.

– Her kan man forvente en veldig god kebab i et trivelig miljø på Tveita, legger han til.

Kebab Bislett House er godt etablert i Oslo og har fra før av restauranter på både Linderud og Kalbakken.

– Groruddalen er et veldig stort område, og Tveita har vi lenge ønsket oss til. Dette blir vår 13. avdeling: den tredje i Groruddalen og den første i Bydel Alna. Vår vekststrategi er å ekspandere til nøkkelområder med sterk kundebase og Tveita, som tidligere manglet et skikkelig kebabkonsept er en del av denne satsningen

Nå jobbes det for fullt med å gjøre lokalet klart. Deler av det gamle personalrommet til Coop Extra inngår i det nye kebablokalet.

– Vi forventer at vår tilstedeværelse vil tiltrekke flere besøkende til senteret, noe som vil gagne alle forretningsdrivende der. Jeg har høye forventninger vi ser for oss solid vekst og en positiv mottakelse i lokalmiljøet.

Populært lokale

Nå er det mange godbiter å velge mellom på Tveita senter, som fra før av har en rekke spisesteder som Subway og Jordbærpikene – for å nevne noen – og nå er behovet mettet, mener eiendomssjefen.

– Vi er et milliardsenter, og da må man ha gode nok spisesteder. Nå tror jeg vi har noe for enhver smak.

Da det kommende Bislett Kebab House-lokalet har egen inngang som legger til rette for flere åpningsdager og egne åpningstider var det flere interessenter som snuste på muligheten for å flytte inn.

– Så Bislett Kebab House har slått kloa i en godbit?

– Det har de, og det samme gjelder for oss, smiler Nordgård Aspen.