Arbeidsliv

STOVNER: Byråd Rina Mariann Hansen besøkte Bydel Stovner onsdag. I møte med administrasjonen hentet hun ideer og erfaringer fra bydelen som byrådet skal bruke til å lage en plan for å utjevne sosiale forskjeller i Oslo. Foto: Sindre Veum Apneseth

Nesten halvparten i delbydel Fossum er ikke i jobb

Abonnement
I HØYGIR: Bjørn Erik Tangen og Mari Førde er godt fornøyde med at de nå kan tilby arbeidsplasser til stadig flere unge, og samtidig være med på å luke bort ukvalifiserte aktører i bransjen. Her med hvitkledde ansatte i bakgrunnen i det nye verkstedet. Foto:

Møller Medvind åpnet nytt verksted

Abonnement
FORNØYDE: Både Ghazala Janjua, Bayasgalan Tserenjav (foran) og Irene Wisløff og Terje Lødemehl er fornøyde med resultatet. Foto:
Målet er folk i fast arbeid:

Godt samarbeid med NAV Bjerke

STORE PLANER: Tine og Johhny Ødegård har store planer for meieriet på Kalbakken, men hadde satt pris på en håndsrekning fra politikerne. Den hånda er bystyrerepresentant Pia Farstad von Hall (H)forberedt på å strekke ut. Foto:
Lang reisevei for meieriansatte:

Trenger parkeringsplasser

Abonnement
VEIEN VIDERE: Med den første jobben og gode referanser på CV'en er alle muligheter åpne for Zainab (t.v.), Hassan og Hussein Saeed. Foto:
Jobb for ungdom i Bydel Bjerke:

Tre blad Saeed viser vei

Abonnement
POLERMESTER: Her er Ruslan Binaev i full sving med å klargjøre en bil hos Møller Bil på Kalbakken Foto:

Det nytter å stå på

OVERSIKT: Lageret er systematisk og oversiktlig. Fritz vet hvor ting er. For anledningen holder han en jaktradio i hånden. Den synes i terrenget! Foto:
Inkluderingsdugnad i arbeidslivet:

Trives hos Zodiac

DUGNADSDAMER: Fra venstre står Susann Jørgensen, Nina Wang og Gunhild Melhuus Birkemoen. De står foran Stanse Kafé som er drevet av Rehabil og serverer mat for en rimelig penge. Noe å tenke på for bedrifter som ikke har egen kantine. Inngang fra Stanseveien 9. Foto:

Dugnad skal få flere i arbeid

DEN GODE SAMTALEN: Er det alltid rom for. F.v.: Dag Karlsen, Tone Tellevik Dahl og Sverre Jørgensen. Foto:

Veien ut av rusen

Abonnement
FANTASTISK UTSIKT: Ambassadør Gunn Jorid Roset har en utrolig utsikt fra sitt kontor i 53. etasje - blant annet kan hun se rett på de berømte tvillingtårnene i Kuala Lumpur. Foto:

Fra Rødtvet til ambassadørstilling i Malaysia

Abonnement
SÅ MULIGHETEN: Byråd Geir Lippestad så at det var et potensial også blant kommunens egne virksomheter for å få i gang et prosjekt for å få flere unge voksne ut i arbeidslivet. Foto:

Pilotprosjekt for unge voksne i arbeid

Abonnement
NEDSTEMT: Frp ved Øyvind Gamre, samt Høyre ved Bente Irene Johannessen og Johnny Gran viser her stemmetegn for å reversere forslaget om å rekommunalisere renholdet. Forslaget fikk ikke støtte fra øvrige partier i Grorud bydelsutvalg. Foto:
Frp og Høyre i Grorud BU:

Nei til kommunalt
renhold i Grorud

Abonnement
Jan Bøhler er storbypolitisk talsperson for Arbeiderpartiet, og mener det er viktig å debattere inkludering av minoritetskvinner i arbeidslivet. Foto:

Minoritetskvinner
og arbeidslivet

Abonnement