SIGNERING: Bjørn Arild Gjerdalen (til venstre) og Anders Krystad under signering av tegneserieboka på Vålerengas Intility Stadion i forbindelse med årets første hjemmekamp for A-laget i fotball. Som seg hør og bør: Signeringen foregikk på pølsepapir fra Åkeberg & Skoglunn! (Foto:Kolofon Forlag) Foto:
SIGNERING: Bjørn Arild Gjerdalen (til venstre) og Anders Krystad under signering av tegneserieboka på Vålerengas Intility Stadion i forbindelse med årets første hjemmekamp for A-laget i fotball. Som seg hør og bør: Signeringen foregikk på pølsepapir fra Åkeberg & Skoglunn! (Foto:Kolofon Forlag) Foto:Bilde 1 av 1

Tegneserien om Vålerenga er klar

I slutten av mars ble tegneserien om Vålerenga klar. Det er en tegneserie om Vålerenga, både stedet, klubben og ikke minst menneskene!

Mye er oppdiktet, men mange kommer garantert til å kjenne seg igjen.

Det er den kjente Klanen- og Vålerenga-entusiasten Anders Krystad, som nå mer bor i Vietnam og har oppdrag for Norges Fotballforbund, som har slått seg sammen med Vålerenga Historielags Jarle Teigøy, Bjørn Arild Gjerdalen, samt duoen Sveen og Emberland, kjent fra bladet Boing.

Bjørn Arild Gjerdalen mener at det ble en en tegneseierebok som han lovet – for store og små!