Vålerenga

Video
I et eksklusivt intervju med Akers Avis Groruddalen forteller Omar Bully Drammeh fra Romsås om tiden i Vålerenga etter overgangen fra Grorud IL.
– Aldri følt på noe lignende

Bully åpner opp om comeback, skadene og den første sesongen i Vålerenga

Abonnement
NY VIF-SJEF? Thor Gjermund Eriksen er innstilt som ny leder for Vålerenga Fotball Elite, og kan bli valgt på årsmøtet 5. mars.
Høybråten-mannen har ledet NRK og Norsk Tipping:

Nå skal han rydde opp i Vålerenga

Abonnement
Elias vender tilbake til Oslo etter en tur innom Bodø og Gøteborg.

Fotballtalentet Elias Hagen tilbake på Oslo øst

Abonnement
KLAR FOR TOPPSERIEKAMP: Søndag blir Toppserieoppgjøret og Oslo-derbyet mellom Lyn og Vålerengas fotballdamer spilt på Grorud Arctic Match. Foto: Frode Englund

Vestkantklubben Lyn spiller årets første hjemmekamp i Groruddalen

Abonnement
FORNØYD: På tross av tap var Grorud-trener Eirik Kjønø godt fornøyd med årets første treningskamp. Foto:

Gode svar for Grorud

Abonnement
LAGBILDE: En stor flokk er sammen om Østkantspellet som finner sted i Vålerengaparken til 1. september. Her er aktør-gjengen samlet til gruppefoto i en pause. (Foto: Østkantspellet) Foto:

Skuespillet om Enga og «kjerka»

Abonnement
SIGNERING: Bjørn Arild Gjerdalen (til venstre) og Anders Krystad under signering av tegneserieboka på Vålerengas Intility Stadion i forbindelse med årets første hjemmekamp for A-laget i fotball. Som seg hør og bør: Signeringen foregikk på pølsepapir fra Åkeberg & Skoglunn! (Foto:Kolofon Forlag) Foto:

Tegneserien om Vålerenga er klar

BOKSTABEL: Her er Bjørn Arild Gjerdalen med det som  er igjen av stabelen etter at mange bøker er båret inn for mellomlagring i prestegården ved Vålerenga kirke. Men snart er boka i salg mange steder, kanskje også i bokhandelen etter hvert. Foto:

Praktbok om Vålerenga

Abonnement
SPILLENDE VENNSKAP: Tap og vinn med samme sinn. Det viktigste er å ha det gøy sammen med fotball og godt vennskap - selv om det er ganske ok å bli toppscorer i tillegg, da. Danielle Brogde ble toppscorer for Vålerenga gatelag, mens Knut André Kristiansen scora flest mål for Fossheim. Trener for Vålerenga gatelag, Jørgen Klem (t.v.) og arbeidsleder i Fossheim, Christian Deberitz, ble imponert over de to spllerenes scoringsferdigheter. Foto:

Ekte idrettsglede på Valle

Abonnement
UTE: Grorud, her ved Preben Mankowitz, ga Vålerenga god kamp, men røyk ut etter et 0-1-tap. Foto:
Exit i møkkavær:

Grorud er ute av cupen

Abonnement
TAR IMOT «ENGA»: Groruds fotballherrer tar imot Vålerenga i cupens andre runde. Foto: Kristoffer Løkås
Nå blir det folkefest:

Grorud fikk Vålerenga

KNUSTE ÅRVOLL: Christian Dahle Borchgrevink og Vålerenga scoret åtte ganger da Årvoll ble slått ut av norgesmesterskapet i fotball. Foto:

VIF holdt lekestue: Valset over Årvoll i cupen

Abonnement
GLEDER SEG: Årvoll-Kaptein Jens Andersen Grønhaug gleder seg å ta imot Vålerenga til cup-fest på Årvoll kunstgressbane neste uke. Foto:

Årvoll møter VIF i cupen

Abonnement
PÅ PRØVESPILL: Midtbanespilleren Solomon «Solo» Owusu fra Romsås har hatt en god høstsesong med Follo FK som rykket ned til 3. divisjon. Etter sesongen dro han på prøvespill i Vålerenga. Foto: FolloFk

Trente med Vålerenga

TROLL PÅ TUR: Solid kontigent Vålerenga-spillere i nordisk mesterskap. Bak t.v.: Magnus Aalèn Dørre, Vetle Qvenild Werring, Oskar Jensen Bakkeli, Kasper Tveter (trener), Jørgen Nordhagen.<br/>
Nordisk mesterskap i amerikansk fotball:

Sju småtroll i troppen

Abonnement
KOMPLISERTE FORHOLD: Byggingen av nye Jordal har støtt på store utfordringer spesielt knyttet til Hovinbekken og kulverten den ligger i. <br/>
Sjokkbeskjed for Vålerenga Hockey:

Nye Jordal Amfi utsettes ett år

Abonnement
BLIR EN SESONG TIL: Vålerenga Hockey må nå også spille neste sesong i Furuset Forum. Foto:
Nye Jordal utsettes ett år:

VIF blir i Furuset Forum

Abonnement
MYE LÆRDOM: Vålerengas hovedtrener Ronny Deila hadde mye kunnskap å dele med Årvoll IL.
 Foto:

Storfint besøk på Årvoll

Abonnement
FORUMSAGAEN ENDELIG AVKLART: NÂ er alt på plass, og fra og med 28. januar skal Vålerenga Ishockey spille sine hjemmekamper i Furuset Forum. Foto:

VIF skal spille i Furuset Forum

Abonnement
SAMLET FOR UNGDOMMEN: Nå lanserer Bydel Grorud og Gamle Oslo et samarbeidsprosjekt om forbilder innen fotball. Grorud IL og Vålerenga fotball skal rekruttere forbilder på og utenfor fotballbanen som skal hjelpe hverandre med mestringsfølelse og motvirke mobbing. Obos er med som sponsorer. Foto:
Stort prosjekt for fotball-ungdom:

Finner forbildene fra østkanten

Abonnement