BLI MED: Jan G. Haanæs oppfordrer til å bli bøssebærer på Høybråten under TV-aksjonen til søndag. De trenger også flere bøssebærere på Stovner. Foto: Rolf E. Wulff
BLI MED: Jan G. Haanæs oppfordrer til å bli bøssebærer på Høybråten under TV-aksjonen til søndag. De trenger også flere bøssebærere på Stovner. Foto: Rolf E. WulffBilde 1 av 1

Trenger flere bøssebærere på Høybråten og Stovner

TV-aksjonen 2021 søndag går til Plan International med mottoet «BARN, IKKE BRUD». Et viktig element i TV-aksjonen er alle de frivillige bøssebærerne. Nå etterlyses flere til innsats på Høybråten og Stovner.

Jan G. Haanæs, lokalkomiteens leder på Høybråten, oppfordrer til å bli med.

– Det er årets viktigste søndagstur. I tillegg til å gjøre en viktig og betydningsfull innsats, får du også god trim, smiler Jan.

I tillegg kan han friste med pølser, vafler og godt drikke etter endt innsats.

Samme måte

Det er enkelt å melde seg på og bli med. Du går inn på nettet, på siden https://blimed.no. 


– For å melde deg til å gå på Høybråten må du velge «Oslo» under «Fylke/by». Under «Kommune/bydel» velger du Høybråten. Under «Velg sted» velger du «Folkvang 15.30», forteller Jan.

Han legger til at de trenger flere bøssebærere på Stovner også . Du melder deg også her på samme måte, men under «Kommune/Bydel» må du da velge Stovner, og så under «Velg sted» finner du hvor og på hvilket tidspunkt du kan møte for dette området.

Selv om det står 15.30, så vil de starte utdelingen av bøssene og tildeling av roder fra klokka 14.30.

– Det er for å unngå at vi skal ha for mange bøssebærere inne på Folkvang samtidig. Det er fortsatt i tidsrommet 16.00-18.00 hovedinnsamlingen skal foregå, påpeker Jan.


Men det er helt greit å begynne innsamlingsrunden med en gang bøssen er mottatt. Avslutningen klokka 18.00 er imidlertid fast. Du kan også møte opp på Folkvang direkte uten å ha meldt deg på på forhånd. Det skal ikke mangle bøsser!


– Da håper vi å se deg som bøssebærer, smiler Jan.


Folkvang er sentralen for bøssebærerne på Høybråten under TV-aksjonen.

Folkvang er sentralen for bøssebærerne på Høybråten under TV-aksjonen.