SNAP DRIVE EL-BIL SERVICE: Våre IT-systemer er løpende oppdatert med tekniske data, service-skjemaer og feilsøkings- og reparasjonsprosedyrer. Foto:
SNAP DRIVE EL-BIL SERVICE: Våre IT-systemer er løpende oppdatert med tekniske data, service-skjemaer og feilsøkings- og reparasjonsprosedyrer. Foto:Bilde 1 av 3
Morten Harsem, administrerende direktør Foto:
Morten Harsem, administrerende direktør Foto:Bilde 2 av 3
Foto:
Foto:Bilde 3 av 3

Best på service av el- og hybridbil

Snap Drive tar elbil-trenden på alvor. For å møte etterspørselen har Snap Drive som mål å bli beste bilverksted på EL-bil i løpet av 2019.

Elbiler på norske veier har allerede begynt å passere 5 år og nærmer seg utløpet av garantiperioden.

Frekvente reparasjoner

Det har Snap Drive tatt høyde for: Med topp moderne IT-systemer og diagnoseutstyr utfører Snap Drive service på alle EL-biler i henhold til serviceskjema. Snap Drive dekker med andre ord alle former for service og reparasjoner, bortsett fra skade/lakk.

Morten Harsem, administrerende direktør

Morten Harsem, administrerende direktør

– I 2018 valgte 3000 elbilkunder å utføre service og reparasjoner i våre verksteder. Våre kjernekunder innenfor elbil-segmentet er kunder som har en 3 – 4 år gammel elbil og eldre, sier Morten Harsem – adm. direktør i Snap Drive.

– Innen 2025 vil de mest frekvente reparasjonene i fremtiden være på elbil som følge av et høyt nybil salg av elbiler i 2018/2019. Elbiler har generelt høy egenvekt med kraftige elmotorer og høyt dreiemoment. Bremser benyttes i mindre grad en tradisjonell biler som følge av regenerering ved motorbrems.

Topp elbil-service

Snap Drive og elbil er en god match da alle deres verksteder er lokalisert med god beliggenhet nærme offentlige knutepunkter i de største byene i Norge, der også elbilandelen er størst.

– Våre bilmekanikere er løpende oppdatert med kompetanse rettet mot alle elbiler. I Snap Drive satses det tungt på kompetanseutvikling gjennom Snap Drive Skolen for både bilmekaniker, fagtekniker og systemteknikere. Våre kunderådgivere på kundesenteret er bileksperter med fagbrev som bilmekanikere, forklarer Harsem.

Behold bilens garantier

Mange elbilkunder ønsker å få utført kun EU-kontroll. Bilen skal kontrolleres og godkjennes 4 år etter førstegangsregistrering. Andre elbilkunder ønsker å få utført service på AC/Klima-anlegg, bremser, forstilling, hjullager, ruteskift, dekk eller andre reparasjoner.

– Alle Snap Drive sine verksteder utfører service og vedlikehold i henhold til fabrikkens spesifikasjoner. Det betyr at du beholder bilens garantier.

– Ta med EL-bilen din til oss. Vi imøtekommer alle EL-bil kundene som kommer til Snap Drive sine 22 verksteder med deres ulike behov.

Fakta om Snap Drive verkstedtjenester

• Norges største egeneide verkstedkjede

• Kvalitet til konkurransedyktig pris

• 3 års garanti på arbeid og deler

Ta kontakt på tlf. 03010 / 977 03010 eller bestill enkelt time på nett: snapdrive.no

• Åpningstid kundesenter: mandag – torsdag 07-19, fredag 07-17

Snap Drive-avdelinger i nærheten

Snap Drive Rødtvet
Kakkelovnskroken 1, 0954 Oslo

Snap Drive Helsfyr
Grenseveien 80, 0663 Oslo

Snap Drive Ryen
Ryensvingen 2-4, inng. G, 0680 Oslo

Snap Drive Sandaker
Sandakerveien 64, 0484 Oslo

Snap Drive Majorstuen
Sørkedalsveien 10 B, 0369 Oslo

Snap Drive Lørenskog
Solheimveien 54, 1473 Lørenskog

Snap Drive Hvam
Jogstadveien 27, 2007 Kjeller

Snap Drive Jessheim
Industrivegen 21, 2069 Jessheim

Ta kontakt på tlf. 03010 / 977 03010 eller bestill enkelt time på nett: snapdrive.no