FRA LUTVANN TIL ØKERN: Jørgen Holte fra Lutvann er ansatt som ny hotelldirektør på Radisson RED som åpner på Økern i sommer (FOTO: Pia Meinstad Moen). Foto: x
FRA LUTVANN TIL ØKERN: Jørgen Holte fra Lutvann er ansatt som ny hotelldirektør på Radisson RED som åpner på Økern i sommer (FOTO: Pia Meinstad Moen). Foto: xBilde 1 av 1

Jørgen fra Lutvann blir direktør på nytt Radisson-hotell

Når nye Radisson RED åpner på Økern i sommer er det med Jørgen Holte (33) fra Lutvann som hotellets aller første direktør.

Etter planen skal Radisson RED åpne dørene og ønske sine aller første gjester velkommen i sommer. Hotellet, med beligghenhet Økern Portal, har 204 rom, konferanseløsninger, servering på hotelltaket og panoramautsikt over hovedstaden. 33 år gamle Jørgen Holte fra Lutvann blir det flunkende nye hotellets første hotelldirektør.

– Da denne muligheten dukket opp, var jeg ikke i tvil. Jeg elsker nye konsepter, og Radisson RED er noe av det mest spennende vi utvikler i Radisson. RED, med lokasjon på Økern Portal, blir en ny og annerledes twist i en allerede fantastisk hotellby som Oslo.

– Hos oss skal vi gi en ny arena for kunst, kultur og musikk gjennom egne konsepter hvor talentfulle kunstnere og artister får vise seg fram, sier Holte.

Han har jobbet i Radisson-konsernet i syv år og kommer fra stillingen som salgsdirektør for Oslo sentrum og Bergen. I en pressemelding fra Radisson omtales han som et ledertalent, og i 2018 ble han kåret til reiselivsbransjens «Årets unge leder» av HSMAI Norway.

Styrket av oppveksten i «Dalen»

Dette blir også Holtes første stilling som hotelldirektør.

– Dette er stor stas, ikke bare fordi jeg blir hotellets første direktør, men også fordi dette er min første hotelldirektør-stilling i karrieren. I tillegg er dette hotellet blant de første i Norden som åpner som et Radisson RED-hotell. En utrolig spennende utfordring som jeg ser fram til.

– Når du skal ønske gjester velkommen fra hele verden. Er det da en fordel at du kjenner godt til mange kulturer fra din oppvekst på Lutvann?

– Det er en fordel å komme fra Groruddalen uansett hva du gjør eller foretar deg i livet, mener jeg. Vår oppvekst på Lutvann var berikende på alle måter, og alle mennesker jeg har vokst opp med eller møtt underveis i livet har gitt meg grunnlag til å forstå kulturer bedre, og dermed hjulpet meg til å prestere i jobben min.

– Vi håper på besøk fra både Trosterud, Norge og resten av verden på Radisson RED Økern i årene fremover, svarer Holte.

Nå har prosessen med å ansette personer til det nye hotellet begynt.