Hotell

FRA LUTVANN TIL ØKERN: Jørgen Holte fra Lutvann er ansatt som ny hotelldirektør på Radisson RED som åpner på Økern i sommer (FOTO: Pia Meinstad Moen). Foto: x

Jørgen fra Lutvann blir direktør på nytt Radisson-hotell

JUBEL: Onsdag var det åpning av nye Quality Hotel Hasle Linie, og sjefen selv, Petter Stordalen, tok turen for å overvære åpningen. Her med hotelldirektør Sara Jensen. Foto:

Heltent Petter Stordalen åpnet nytt hotell på Hasle

Abonnement
ØNSKER VELKOMMEN: Hotelldirektør Are Gald er glad for at Thon Hotel Linne har kunnet holde dørene åpne hele tiden. De nødvendige smitteverntiltak følges opp til punkt og prikke. Nå er han glad for at gjestene for alvor begynner å komme tilbake. Foto:

Hotelldirektøren på Linne er optimistisk

Abonnement
ÅPNE DØRER: Hotelldirektør ved Radisson Blu Hotel & Conference Center Oslo Alna, Guro Øsmundset, er strålende fornøyd med at hun endelig kan ønske velkommen til hotellet igjen. Foto:

Nå er hotelldørene åpnet

Abonnement
Thon Hotel Linne, Radisson Blu og Quality Hotel 33. Foto:
Korona-krisen:

Hotellene er under press

Abonnement
ENORM UTSIKT: Hotelldirektør Annelie Tell har store planer for Quality Hotel 33 på Økern i årene fremover. Et hotell med en restaurant og bar som blant annet kan by på en av de fineste utsiktene i hovedstaden - og ikke minst Groruddalen. Foto:

Ser lyst på fremtiden

Abonnement
BLIR SLIK: Gjennom tre etapper vil Thon Hotel Linne utvides. Siste etappe vil være et påbygg i hovedbygget til høyre i bildet, estimert ferdig første kvartal i 2018. Foto:

Linne bygger ut
i tre etapper

Abonnement
HOLDER KURS: Carlzon Rezidor Hotel Group kurser sine ansatte på Radisson Blu Alna, her ved områdedirektør Kristoffer Solstad for Human Resources i Norden (f.v.) og direktør Jan Spooren for People Development. Foto:

Global utvikling på Alna

Abonnement
MERKER VEKSTEN: Overnattinger på hotell i Norge har en vekst på fire prosent sammenliknet med mai måned i fjor. Hotelldirektør Olav Brommeland merker godt til økningen ved Radisson Blu og Park Inn Hotell på Alna. (Fotos: Caroline Bremer). Foto:
Den norske hotellbransjen i sterk vekst:

Fullt hus på Groruddalens hoteller

Abonnement